Launtaina suuntasimme muutaman päivän mökkeilyn jälkeen kodin kautta Riihimäelle Konstan ja mun agikisoihin. Kisat järjesti RSKK/RIIHI. Mukaan lähti samaa seuraa meidän kanssa edustava Aino Pentikäinen ja novascotiannoutaja Ronja. Tuomarina toimi Johanna Nyberg molemmilla radoilla. Ensin oli hyppyrata ja sitten agilityrata.
Hyppyrata lähti ihan hyvin käyntiin eikä radalla mitään ihmeellisiä virheitä tullut. Kepeillä vauhti taas hidastui hetkeksi tosi paljon. Renkaalta Kode otti kiellon, ilmeisesti sen takia, että mä käänsin kroppaa liikaa esteen kohdalla. Sitten vielä ennen loppusuoraa Kode jäi ihastelemaan ratahenkilökuntaa!!! Konsta joka siis ei yhtään välitä vieraista ihmisistä! En voi ymmärtää taas. No yliaikaa ja vitonen siitä sitten tuli, mutta sijotus oli silti neljäs.
Agilityrata menikin sitten ihan plörinäksi. Alku meni hitaasti hölkäten ja kepeillä tuli miljoona virhettä kun Konsta jäi kattelemaan milloin tuomaria ja milloin ei vaan suorittanut keppejä!! Siitä jatkettiin sitten ja muutaman esteen päässä otettiin hylky kun herra päätti irrota jonneki 10 m päähän putkeen! Hylky tuli sitten ja yritettiin jatkaa, mutta taas karkasi kesken rataa putkelle, joten hupi loppui siihen ja me keskeytettiin. Konsta pääsi sitten sylissä maaliin.. Voi kun joku osais kertoa millä saisi koiran toimimaan kisoissa ja treeneissä samalla tavalla =/

Kuittaus ja syvä huokaus: Noora ja Kode