Juhannuksena suuntasimme Matiaksen kanssa heidän perheen mökille Muhokselle koirien kera. Ainoastaan Samu oli jäänyt kotiin vanhempien hoidettavaksi. Matka oli pitkä, mutta perille päästessä yömyöhään ei sitä koirissa huomannut! Milo juoksi kaksi päivää putkeen ympäri pihaa minkä jaloistaan pääsi ennen kuin hieman väsähti!! Olimme ottaneet hieman lomaa töistä joten saimme olla kunnialliset 5 päivää mökillä. Piha oli iso ja aidattu joten koirilla oli tilaa peuhata. Mökille oli tuotu myös 2 lammasta hoitamaan nurmikkoa ja Cirneco pääsi näyttämään paimennustaitojaan, joita en kyllä osannut odottaa :D
Tässä otos paimentamisesta:


693111.jpg

Milon paimentaminen sujui aluksi hyvin, mutta lampaat olivat niin kesyjä, että loppulomasta eivät korvaansa letkauttaneet Milon komentaessa niitä. Milo yritti kovasti myös tutustua lampaisiin henkilökohtaisesti. Toista haastoi kovasti leikkimään ja toisen kanssa pussaili kovasti :)
Eppu sai myös kokea uutta. Vihdoin luvan saatuani saimme trimmata Epun turkin lyhyeksi "kesäkarvaksi". Kynitty Eppu oli hassu näky, mutta nyt sen on paljon helpompi olla. Tässä kuva Epusta:


693120.jpg

Perjantaina ja sunnuntaina matkasimme Rokualle agilitykisoihin Konstan kanssa. Jännitti vähän miten kisoissa menee kun kisapaikkana oli kuuma hiihtostadion, jonka pohja oli todella hienoa hiekkaa. Perjantain kisassa otimme varmaan uramme nopeimman hylkyn: jo toisella esteellä! Aidan jälkeen kolme putken päätä odottamassa ja Konsta lukitsi omavalintaisesti täysin väärän putken eikä kuunnellut minun huutoja... Loppurata menikin sitten hyvin.
Sunnuntain ekassa kisassa oli ratana todella helppo agilityrata, mutta sehän ei aina takaa mitään. Konsta ei ollu mikään todella nopea, mutta kuitenkin liikkui eteenpäin eikä pahemmin haahuillut. Puhdas ratahan sieltä vihdoin ja viimein tuli!!! Maalissa kuulin, että aika riitti eli oli alle 0,99(oli 0,14 yliaikaa). Sitten vaan jännitettiin sijoitusta. Pitkän odotuksen jälkeen tulokset kuulutettiin, ensin voittaja, sitten toinen ja sitten kolmas, joka oli ME!! Joten nolla sieltä rapsahti :D:D Enää yksi ja sitten tulee siirto kolmosiin.
Sunnuntain toinen kisa oli hyppyrata. Konsta oli selvästi väsynyt eikä motivoitunut. Kepeillä vedätin liikaa josta tuli pujotteluvirhe ja toka vika rima putosi. Myös yli 6s yliaikaa rapsahti. Tulos 16,.. jotain. Satuimme vahingossa jäämään palkintojen jakoon ja yhtäkkiä meidät kuullutettiin kolmannelle sijalle! Häpeisenä kömmin sitten sinne ilman koiraa ja otin palkinnot vastaan vaikka tulos oli sellainen, että palkintoa ei kyllä olisi pitänyt tulla!
Viimeiseksi tähän viel kuva Konstan nollaradan jälkeisestä palkintojen jaosta:


693138.jpg

Loma oli kerrassaan mitä mahtava, paikka oli ihana, seura oli hyvää, koirilla oli kivaa, sai tehdä kaikkea uutta ja vanhaa tuttua kuten saunoa, uida, pelailla, syödä hyvää ruokaa, sukuloida ja ajella mönkijällä ja mopolla. Kiitän reissusta kaikkia siihen osallistuneita!!