Oltiin viikonloppuna kisaamassa Vöyrillä Agirodussa. Matkasimme sinne vasta perjantai iltana joten perjantain kisat jäi väliin siellä. Telttapaikan saimme aivan kisapaikan reunasta eli suunnilleen näki radalle kun teltasta tuli ulos. Kisapaikka oli tosi hyvä, nurmikenttä joka oli hyvässä kunnossa ja tilaa oli.
Eka kisa oli launtain mini 2 agilityrata. Rata ei ollut mikään ihan helppo mutta ei kauhean vaikeakaan. Sopivasti haastetta. Keli siellä oli mitä parhain, kolea ja hieman tihkutti välillä eli Konsta oli todella pirteällä tuulella.
Radalla ei mitään ihmeellisiä juttuja ollut ja tapahtunut joten nollalla tulimme maaliin!! Very Happy Osallistujia oli kuitenkin 25, joten mitään en sitten sieltä odottanut.
Myöhemmin kuunneltiin kun tulokset kuulutettiin ja ensimmäinen oli oman seurani edustaja Päivikki ja Nipa ja me Konstan kanssa heti toisena tuloksella -7,47!!! Ei voinu uskoa todeksi että saatiin näin pian viimeinen nollatulos sijoituksella, nyt meillä siis oli menolippu kolmosiin ja takaisin ei ole enää menemistä kakkosiin!! Laughing
Neljä nollaa oli radalla tehty vain ja olimme Päivikin kanssa vetäneet ihan omia aikoja muihin verrattuna Cool
Tämä rata oli karsinta finnish open kisaan jonka finaaliin meidät siis oikeutettiin. Finaalirata meni kyllä ihan plörinäksi sitten eli sieltä tuli hylky.
Illalla oli vielä meidän debyytti kolmosluokassa. Osallistujia oli 101 kpl joten nollallakaan ei ollut asiaa kärkeen muuta kuin huippunopean koiran kanssa.
Rata oli oikein helppo kolmosluokan rata joten mukavan pehmeä lasku uuteen luokkaan. Mikään ei tietty ole ikinä varmaa oli rata kuinka helppo vaan, mutta Konsta taas näytti kuinka yhteistyö voi pelata saumattomasti ja pienellä avustuksella minulta napattiin heti ekasta kisasta sm-nolla!! Tulos oli -4,60 ja sijoitus oli 34 jopa Very Happy

Joukkueessa ei sitten taas menny niin hyvin vaan Wuffe ja putkihullut oli taas nimensä arvoisia. Wuffelle tuli vain virheitä kepeiltä kun taas me muut otettiin hylkyjä putki/Aa-kompleksista :D Eli Konsta oli taas putkihullu eikä minulla ollut mitään toivoa saada sen päätä käännettyä kun se oli putken nähnyt! Sijoitus oli varmaankin jossain loppupuolella, mutta tänä vuonna ei oltu vikoja niin kuin aikaisemmin ollaan oltu :)