Olimme Milon ja Samun kanssa viikonloppu mökkeilemässä Nastolassa ja samalla reissulla piipahdettiin Kouvolan ja Heinolan näyttelyissä Milon kanssa. Oli mukava viikonloppu, opetettiin taas Miloa uimaan ja saunomaan suomalaiseen tapaan :) Kyllähän tuo alkoi onnistumaankin jo vihdoin, ainakin saunasta tuli Milon juttu!!
Lauantaina Kouvolassa oli tuomarina Unto Timonen. Milo sai erinomaisen ja voitti luokan ainoona koirana, paras uros-kisassa jäi kolmanneksi ja sai vara-sertin. Unto kirjoitti Milosta näin:
"Kaunis pää ja ilme. Kookkaat hyväasentoiset korvat. Tyylikäs kaula. Erinomainen runko. Hyvä ylälinja. Hyvät raajat ja käpälät. Hyvä kinnerkulma. Liikkuu hyvin."

Lauantaina kävimme koirien kanssa veneilemässä ja uimassa/saunassa, tässä hieman kuvasatoa:846572.jpg
Asialliset pelastusliivit :P taitaa olla lastenmallia eikä koirien!
846573.jpg
Samu on kokenut veneilijä ja osaa ottaa rennosti.
846574.jpg
Miloa jänskättikin sitten vähän enemmän, mutta jaksoi vähän hymyillä kameralle!
846575.jpg
Näin Cirneco ui!! :D:D No oli se ihan uinut rantaveteen ilman takajalkojen käyttöä ja kun jalat ylsi maahan niin piti ravistaa! Onkohan nyt kaikki ihan kotona kuitenkaan...Tämän jälkeen saunassa istuminen oli Milosta tosi kivaa kun tajusi että siellä on lämmin ja ulkona kylmä.

Sunnuntaina Heinolan näyttelyssä tuomarina Zeev Trainin.Paikalla oli 5 koiraa joista 3 oli uroksia. Milo sai erinomaisen ja voitti luokkansa ja urokset saaden sertin. Lopussa Milo kuitenkin hävisi äitinsä siskolle ja oli VSP. Trainin kirjoitti Milosta:
"Well balanced dog, good in size, very nicehead, scissorsbite, well carried ears, good topline, well developed chest, good angulation, nice movement."
Tässä kuva Milosta palkintojen kera mökillä, ikää 16kk:

846605.jpg