Oltiin eilen kisoissa Myyrmäessä, ihan sisällä mattopohjaisessa hallissa. Samalla oli hallissa lemmikkimessut 2007. Aika pitkä ollu täs tauko ilman mitään agia, mutta ei silti ihmeemmin jännittäny tai mitään.
Kari Jalonen tuomaroi molemmat radat, mikä oli aika masentavaa, koska Karin ihanneajat ei koskaan riitä meille.. Tosin voittajat veti kuitenkin yli -8s ja toisessa yli -6 sekkaa niin ei ole varaa valittaa vaan pitäisi itse karsia sekunteja pois..
Eka rata meni aika pipariks, vaikka se oli ihan ykkösluokan rata. Kepeillä tuli pari virhettä kun Konsta meni 2 välistä sisään ja loppupäässä törmäsi keppiin ja sekotti rytminsä ja sitten mentiin esteestä ohi ja minä ohjasin Konstan hyppäämään sen saman  esteen väärään suuntaa, joten tulos oli HYL. Konsta oli aika hidas.
Toka rata oli tosi menestys mun mielestä. Rata oli suht helppo, mutta kieltopaikkoja oli paljon. Radalla oli lähes kaikki esteet niin kuin oli edelliselläkin. Koko rata oli täys 10 pistettä meille ja ei oo mitään moitittavaa minkään suhteen. Maalissa tuuletus oli kova ja oli ihana fiilis. Mieltä ei laskenut edes se tieto että tulos oli kaikesta huolimatta +4,05 yliajasta. Konstalla oli kivaa ja se oli pääasia. Sijoitus oli 8/32. Laitain tähän myös linkin videoon radasta, kiitos Päivikki Turuselle videoinnista! LINKKI