Oltiinpa Konstan ja Milon kanssa tammikuun ekalla viikonlopulla Kajaanissa hieman kisaamassa. Tarkotuksena oli hakea Milolle CACIB ja Konstalle SM-nolla.
Cirnecoja oli kehässä 3kpl 2u+1n. Kaikki sai erinonomaisen, mutta Milo hävisi paras uros-kisassa kilpakumppanilleen, koska Milo oli tuomarin mielestä liian massiivinen. Näin ollen Milo sai vara-sertin ja vara-cacibin. Tylsä homma, mutta parempi sekin kun, että ei oltaisi saatu edes ERIä. Milon arvostelu:

"Well proportioned, athelic. Good angulation, correct coat, would prefer a finer skull, moved very well."

Kuvia:
1222124.jpg1222125.jpg

Konstan kilpailu alkoi myöhemmin illalla samassa paikassa missä näyttely oli eli Kajaanin palloiluhallissa. Tuomarina oli Salme Mujunen. Rata oli helppo kolmosluokkalaisille ja ihanneaika törkeän löysä 55s. Tehtiin sitten Konstan kanssa se mikä oli tavote eli SM-nolla tuloksella -16,76 ja sijoitus oli 3/13. Eli saatiin meidän toka SM-nolla!!! Jee!! Taso ei ollut kyllä kamalan kova tuolla ja rimat oli ihan alhaalla, mutta ei se riemua vähentänyt :D

Seuraava viikonloppu vähän pidemmällä kaavalla vierähti Ahvenanmaalla Eckerön agikisoissa. Lähdettiin sinne agilityseuraporukalla ja matkaajia oli melkeimpä 20kpl koirineen. Tuloksia tuli vaikka kuinka paljon ja palkintopallillakin vieraili seuralaisiamme. Konstan tulokset ei ollu lauantaina kahdesta startista kovin hääppöset: 2xHyl. Ekalla radalla meno oli aivan mahtavaa vaikka virheita tuli tsiljoona!! Konsta veti ihan täysiä ja mä olin IHAN pulassa sen kanssa :D Hylky tuli kun ohjasin Konstaa liian voimakkaasti putkelta pois ja se singahti aalle ennen kuin kerkesin mitään ajattelemaan. Tuomarikin naureskeli ja mulla sekä Konstalla oli tosi kivaa myös. Seuraavalla radalla otettiin myös hylky, tällä kertaa jätin koiran seläntaakse ja se meni puomille kun piti mennä vieressä olevalle keinulle. Jo aikaisemmin radalla Konsta pysähty puomin alasmenon jälkeen maahan ihmettelemään valkoista länttiä että joskos se olisi ollut targetti ja sen takia ei saanut tarpeeksi vauhtia okserille ja rämähti keskelle sitä. Eli se rata ei ollut niin hieno.. Suoritettiin kyllä tälläkin radalla tosi haastava keppikulma ilman ongelmia!

Sunnuntaina meillä oli vain yksi startti-yksi mahdollisuus korjata virheet. Ja voi kuulkaa sen me teimme!!! Rata oli mulle vaikea ja ihanneaika tosi tiukka meille. Varmistelin kontaktit oikein karjumalla vimpan päälle ja hienosti meni nekin, vaikea keppikulma taas ilman virhettä ja kaikki muukin meni nappiin(no mitä nyt minä meinasin unohtaa kolmannen esteen :P ). Nolla tuli mutta yliaikaa harmilliset 3,21 sek. Tuomarina oli tällä radalla Pertti Siimes. Sijoitus oli 17/57 eli ei paha ollenkaan niin kovatasoisessa porukassa!  Olin todella iloinen tästä radasta ja olen edelleen, parempaa suoritusta en ainakaan koiralta voinut pyytää.

Linkkejä meidän kisavideoihin: http://s251.photobucket.com/albums/gg311/agilitynipa/2008%20Tammikuu/?action=view&current=Noora4.flv
http://s251.photobucket.com/albums/gg311/agilitynipa/2008%20Tammikuu/?action=view&current=Noora2.flv

Ensi vuonna sitten uudestaan taas Ahvenanmaalle, se onkin jo sitten 5 kerta kun pääsen paikan päälle kyseisiin kisoihin :)