Konstan kanssa oltiin nyt pääsiäisenä Purinalla kisailemassa, perjantaina kaksi starttia ja sunnuntaina kaksi.
Jep, kerranki oli kohtuulliset ihanneajat niin tottakai meidän piti ryssiä kisat!! Eka rata oli aika harmittava, ihanneaika alitettiin melkeen -4sek, virheinä oli tosissaan se epämääränen keinun alastulo. Puomin jälkeen otettiin myös kosketus, mutta tuomari ei nähnyt sitä.

Toisella radalla päästiin neljännelle esteelle mikä oli kepit ja Konsta alotti kepit väärältä puolelta Jotain aivan käsittämätöntä. Tästä tiesin jo ettei radasta tule mitään. Se mateli eikä kuunnellut mua. Parin esteen jälkeen kepeistä piti mennä A, mutta Konsta meni mua sen kummemmin kuuntelematta putkeen. Sitten päästiin taas pari estettä eteenpäin kunnes Konsta taas päätti olla oman ratansa ohjaaja ja karkasi putkelle joka oli itse asiassa tosi kaukana ja pois linjalta.. No sitten päätettiin rata ja Konsta pääsi kainalossa pihalle. Oltais tietty voitu jatkaa, mutta tuskin oltais taas montaa estettä päästy kun se olisi tehnyt tenät. Ihme tyyppi kun se on noin ailahteleva. Videoltakin kattelin, että se oli ihan muissa maailmoissa.

Sunnuntain ekalla radalla tehtiin nolla ja aikaakin oli -2 sek!! Oli aivan upeeta vihdoin onnistua. Rata oli kuin meille tehty. Toka rata oli myös kuin meille tehty, mutta Konsta päätti mokaa sen. Se hyppäsi aan puolesta välistä alas ja lens nokalleen, sitten se kompuroi siitä liian pitkälle eteenpäin ja kiers seuraavan esteen takaa ja hyppäs väärään suuntaan eli hyl. Muuten rata ois menny ihan nappiin :( No helppohan se on alkaa jossittelee. Voihan se olla et ois menny ohi siitä esteestä muutenkin.