Tänään oli Hyvinkäällä Milon ensimmäinen maastokisa. Kisat eivät alkaneet kovin hyvissä merkeissä sillä vettä oli satanut koko yön ja alkuerien aikana vettä tuli myös välillä kaatamalla. Cirnecojen alkuerien aikana onneksi ei satanut kovasti. Ilmotettuna oli kaksi Cirnecoa, Milo ja Stella. Stellalla oli yksi kisa takana jo, kisasta oli kyllä tullut keskeytys.

Rata oli tehty pellolle/niitylle ja se oli tyypillisesti aika pitkä, mutta ihan normaali mittainen varmaan maastoradaksi. Lähettäjän päästettyä koirat irti Milo ensin ihmetteli vain Stellaa ja jäi jälkeen, mutta otti sitten ajovaihteen päälle. Ekassa mutkassa Stella keskeytti ja jäi ihmettelemään viehettä ja Milo sitten jatkoi yksin. Hetkeä myöhemmin kun viehe tuli taas Stellan lähelle lähti Stella sitä jahtaamaan edestä päin ja heittikin kuperkeikan vieheen päällä! Onneksi koirat eivät kolaroineet eikä Stellalle sattunut mitään. Loppumatkan Milo juoksi taas yksin ja hyvin juoksikin. Alkueräpisteet olivat 249 p.

Finaali koitti pari tuntia myöhemmin ja Milo juoksi finaalin yksin Stellan keskeytyksen takia. Rata oli sama, mutta suunta oli vaihdettu. Milo juoksi taas hyvin, mutta selvästi siltä loppui kunto puolen välin jälkeen. Pisteitä tulikin sitten vähemmän, 223 p. Yhteistulos oli kuitenkin hyvä 472 p ja maastosertihän siitä napsahti :) Ei paha ekoista kisoista!! Kerranki se koira onnistui jossain..

Pelkäsin kuollakseni näitä kisoja, koska viime tiistaina Milo keskeytti ensimmäisen ryhmäkoejuoksunsa ja samassa juoksussa vielä häiriköi kanssajuoksijaa. Toivottavasti nämä maastokisat lisäsi Milon varmuutta juosta kaverin kanssa, vaikka ei nyt vieläkään kunnon harjoitusta siitä saatu.

KUVIA GALLERIASSA!!

1738920.jpg