Dodih! Onhan se aika nyt sitten paljastaa parin viikon tapahtumat kun vihdoin alkaa reissu pohjoismaissa olemaan koiran osalta ohi, minä kun en ollut mukana. Eli Milo on ollut nyt Nada Kajanderin loistavassa hoidossa Norjassa ja Tanskassa ja vieraillut matkalla molemmissa maissa kansainvälisessä näyttelyssä. Ensin oli Norjan Rogaland 13.9 ja tuomarina toimi Mona Selbach Norjasta. Milo oli ainut ilmoitettu Cirneco. Tulokset oli päätähuimaavat :) AVO 1/1 SA, PU-1, ROP, SERT JA CACIB -> Norjan muotovalio!!!! Arvostelu oli suomennettuna tälläinen:

"Erinomainen tyyppi, erittäin hyvät mittasuhteet, hyvin muotoutunut pää, hyvä purenta, hyvin kulmautunut, hyvä runko, hyvin asentunut kaula, erittäin hyvät liikkeet, hyvä turkki ja väri."

Seuraavana lauantaina 20.9 ei mennyt yhtään hullummin myöskään ;) Ballerupissa Tanskassa oli ilmoitettuna kaksi koiraa ja tuomarina toimi Henrik Søeborg Tanskasta. Tuloksena AVO 1/1 SA, PU-1, ROP, SERT JA CACIB ->Kans & Pohj & Tanskan mva!!! Eli nyt on koiralla titteliä koko rahan edestä :) Arvostelun laitan perästä tänne kun sen saan. Toinen paikalla ollut koira oli valioluokan narttu Are But Not´s Exclusive Edition, joka oli VSP.

Tästä kaikesta saan kiittää Milon kasvattajaa Yuryä, joka tuntee tämän ihanan Nadan, joka otti Milon matkaan ja on pitänyt Milosta hyvää huolta sekä tietenkin esittänyt Milon kehissä!! Annelle myös kiitokset tiedät kyllä mistä ;) Ilman Annea ja Yuryä Milo olisi varmaan myöhästynyt laivasta.


1933241.jpg
© Kashira Kajander