Mä kävin tänää hiihtämässä Milon kanssa ekaa kertaa! Olipa kivaa vaikka olosuhteet oli surkeat.

Mulla on luistelusukset, joten lähettii vaan tonne ulkoilutielle, missä normaalisti on kyllä latuja vedetty, mutta nyt lumisateen takia ei vielä. Milo oli aluksi aika järkyttyny suksista, joten mentiin jäälle jossa pystyin pitämään sitä vapaana. Aikansa suksille räksytettyään se hyväksyi ne ja laukkaili siinä ympärillä vain. Jäällä oli kiva umpihanki, joten palattiin takaisin poluille. Siellä sitten kytkin Milon remmiin+vetovyöhön. Alkopas homma sitten sujumaan! Hiihdeltiin edes takaisin vaihtelevalla nopeudella ja kivaa oli! Hiki tuli molemmille Very Happy Tarttis kyllä jonkun hiihtämään siihen edelle kanssa hyvin vetävän koiran kanssa niin sais Miloa paremmin palkattua vetämisestä, mun kehut tsemppaa sitä kyllä paljon, mutta jotenkin pitäisi saada vahvistettua sitä niin paljon kiellettyä vetämistä taas sallituksi ja kivaksi Smile

Huomenna uudestaa jos agitreenien jälkee vielä jaksaa!!


Muihin asoihin:

Konstan kanssa oltiin tammikuussa agikisoissa Hyvinkäällä 4.1, tuloksena yliaikanolla ja yliaikavitonen. Enpä enää muista kisoista paljon mitään, muuta kuin, että vauhti ei ollut ihan kohdillaan. Olisiko ollut kontaktivirhe vedätyksestä johtuen? Ei mitään aavistusta.. Joku hieno sylkkäri tehtiin ekaa kertaa kisoissa, sen muistan :D

7.2 Milo oli Riikassa Sighthound Speciality Showssa, jossa tuomarina toimi Unto Timonen. Paikalla oli 3 Cirnecoa, joista Milo oli ROP ja siitä tuli LV MVA!!

Milon C.I.B. on vahvistettu! Eli nykyään eli ole enää kans mva vaan C.I.B., samaa asiaa tarkottaa toki :)

7.3 Milo oli terveystarkissa: silmissä lievä PPM, polvet 0/0 ja sydän ok, ei sivuääniä. Konsta myös samassa tarkissa, sen silmissä oli jotain epämääräistä lasiasnesteen muutosta, neste oli liian juoksevaa kun sen pitäisi olla hyytelömäistä. Vuoden päästä pitää mennä uudestaan tarkkiin.

8.3 Läpäisin vihdoin ja viimein agilitynkoulutusohjaajakurssin!! Vielä muutama harjoittelu tekemättä ja sitten on homma paketissa!! WUHUU!! Sen lisäksi valmistun fysioterapeutiksi 31.3!!

Milon agility etenee edelleen hienosti! Kepit vielä kesken ja nyt kun vauhtia on otettu kontakteille niin ylösmenot on alkanu vähän paukkumaan. Puomilla ei malta pysähtyä jos mä liikun eli tarvii vieläki lisää vahvistusta, Aalla hyppää kontaktin yli.. Keinu alkaa sujua hyvin, rengas ei vieläkään mitenkään. Pitäis käydä ostaa se irtorengas niin sais jotain aikaseks! Möllikisoihin ois tarkotus suunnata ens kuussa tuon heebon kanssa, nyt treenataan vaan tehona noita kontakteja niin kyllä se siitä lähtee!!!