Galleriassa Milosta uusia kuvia!!

Milon mölliura agissa on nyt korkattu seuran omissa epiksissä. Mentiin kylläkin medeihin ja palkkasin kontaktien alasmenoilla. Muuten Milo oli aivan loistava, mutta Aan suoritettuaan päätti lähteä saman vielä toiseen suuntaan kun piti mennä aan alla olevaan putkeen. Tosi helppoa oli!

Konsta joutui agilitypannaan.. Patrician mukaan sen lihaksisto ei nyt vastaa siltä vaadittavia suorituksia. Lisäksi polvet eivät ole kovin hyvässä kunnossa etureisien heikkouden takia. Milon kunto ja fysiikka sen kun paranee vaan taas. Saatiin haasteellisempia jumppia lisää.

Ekat maastokisat on tulossa Milon kanssa 16.5. Saas nähdä onko muita ilmottautuneita, toivottavasti on! Milon kanssa ollaan nyt kerran treenattu vieheellä ja se riittänee. Muuten ollaan agilityä ja tokoa vedetty. Tässä muuten päivityksenä tämän hetkinen tilanne noista tokoliikkeistä ja niiden sujuvuudesta:

Alokasluokka

1 luoksepäästävyys= sujuu tällä hetkellä aika hyvin
2 paikalla makaaminen= makaa paikallaan häiriön allakin pitkiä aikoja, voi ottaa etäisyyttä, alusta vaikuttaa edelleen suoritukseen ja sää
3 seuraaminen kytkettynä= käännökset hitaat jos seuraamista alla, kontaktia hiotaan näissä
4 seuraaminen taluttimetta= samat kuin edellä, häiriötreeniä tarvitaan
5 maahanmeno= seuraamista vahvistettu niin, että ei oikein malta mennä maahan
6 luoksetulo= sujuu tosi hyvin
7 seisominen= nyt tarjoaa istumista seisomisen sijaan koko ajan.. ennen vahvin liike onkin nyt yksi heikoimmista
8 vapaahyppy= en ole opettanut vielä esteen takana olemista ja yksi lankku puuttuu omasta hyppykorkeudesta, muuten ok
9 kokonaisvaikutus= paranemaan päin!