Oltiin Milon kanssa Tiltun koirakoulun järkkäämässä tokokisassa namiluokassa, joka oli helpotettu ja sai palkata vaikka koko ajan. Tosin jokainen nami oli miinusta jonkin verran. Meitä oli luokkaan ilmottautunut 10kpl, mutta kahdeksan saapui paikalle. Milo oli edellisenä iltana vetänyt puoli kiloa pennun nappuloita ja voi siis aika paksusti! Meinasin perua koko jutun sen takia, mutta mentiin nyt kuitenkin. Ei Milo tosissaan ruuasta ollut kovin kiinnostunut ja muutenkin lämmin ilma vetää senkin veltoksi. No tässä suoritukset:

-paikallamakuu, Milo meni hyvin maahan ja menin hihnan mitan taakse, nousi ylös ja meni käskystä takas alas. Kesto ½min. Istumaannousuun tartti tuplakäskyn. 9,5p!! (en tiedä eikö tuomari muka nähnyt Milon nousemista, miksei siitä rokotettu..)

-seuraaminen, alkuun huono kontakti, joka parani, matka lyhyt ja nopeasti tuli kaikki tempon vaihdot ja kääntymiset. Tehtiin täyskäännökset vas. kautta. 9,5p.

-liikkeestä maahan, meni tosi hyvin, hieman hidastin käskyn kohdalla. 9,5p.

-luoksetulo, ei ihan normaalivauhti ollut Milolla, mutta hyvin tuli, ohjasin kuulemma vähän kädellä, 9,5p.

-seisominen seuraamisen yhteydessä, meni sekin hyvin, mä autoin Miloa. 9,5p.

-estehyppy, ois mennyt mun mielestä nollille, koska Milo hyppäsi takas, mutta saatiin anteeks kun mä en sanonu sille mitään käskyä esteen takana :D En tiennyt ees että sille saa sanoa siino jotain. No otettii uusiks ja sitten Milo jäi tosi hankalaan paikkaan, just mahduin väliin. 5p. (Oon kyllä tosi ilonen kun se hyppäs!! meillä oli vain 2 lankkua)

Kokonaispisteet 144,5/160p ja sija 3/8.

Nyt on siis sekin koettu ja tehty, ei jännittänyt oikeestaa kovinkaa paljoa. Virallisiin ei kyllä ole vielä mitään asiaa.

Meille tulee ensi viikolla pentu, oma esittely hänestä sitten kun on kotona :)