Joo kyllähän näitä päivityksiä piti tehdä joka viikko kun Maisa tuli.. No eipä ihan mennyt suunnitelmien mukaan!! Kesä on vaan vilahtanut ohi, mitään oikee tehty eikä tännekää kerenny kirjottelee. Maisa on kasvanut kovaa vauhtia, melkein puoli kiloa viikossa tullut painoa, senttejä en ole laskenut. Vauhti kovenee ja liikkuminen sutjakoituu. Tosin nämä helteet on Maisankin vetänyt aika veltoksi eikä työpäivän jälkeen ole oikein jaksanut tehdä mitään. Ollaan treenattu aina välillä naksun avulla eri juttuja, tällä hetkellä tehtynä: katsekontakti, istu, maahan, kosketusalusta ja kyljelle kaatuminen. Yritin alussa opettaa eteen tuloa, mutta Maisan asento on niin leveä eikä kehon kontrollia silleen ole, että sitä kannattaisi kauheasti ottaa vielä. Jätetään se vielä muhimaan. Luoksetuloa on treenattu joka päivä jossain muodossa lenkillä, leikkiessä, kotona yms. Lasten leikkiputkea on tehty yhdellä Milon treenikerralla, hyvin meni. Milon kanssa Maisa leikkii päivittäin paljon, molemmilla tuntuu olevan oikein hauskaa! Milo tosin juoksuttaa Maisaa aika runsaasti eikä Maisa oikein innostu lähtemään aina Milon perään, ei kuitenkaa saa sitä kiinni. Metsässä tosin Maisa rallattelee pitkiäkin matkoja Milon perässä. Tuo pentu vetää ihan kevyesti jo tunnin metsälenkkejä. Siskojen kanssa tekivät olikohan se silloin 9 viikkosena 2h metsälenkin, me tosin ei paljon kävelty, mutta koirat liikku melkein koko ajan. Kerran ollaan tehty makkarajälki Maisan kanssa, tosin se tehtiin lohen palasilla. Hyvin meni jälki alusta loppuun, tosin Maisan tyyli oli vähän matkaa täysillä eteenpäin ilman nameja ja sitten hitaasti taaksepäin namit keräillen, sitten taas täysillä kaikista ohi ja sitten hitaasti palasi takaisinpäin syömään Ei kuitenkaan hirveästi poikennu jäljeltä mihinkään vaan meni kiltisti sitä pitkin. Tosi intensiivisesti teki töitä kun tajusi homman idean, nenä meni ihan maata pitkin. Näitä pitäisi päästä tekemään lisää joka viikko!! Nyt tosin kaikki metiköt rehottaa niin, että eihän tuo vauva mitään nameja löydä mistään heinikon tai mustikkapuskan keskeltä. Tosin enpä ole kokeillut vielä

Juhannus meni mökillä missä oli 4 koiraa, kissa,  2 lasta ja 6 aikuista. Maisan sosiaalisuuden takia se ei voinut olla vapaana missä vaan kun yritti hyppiä lapsia päin liian innokkaasti. Maisa tykkäs kauheesti vanhempien havaneeseistä eli Epusta ja Konstasta, ne eivät tykänneet Maisasta tosin ollenkaan! Eipä ne tykännyt Milostakaan, mutta neljässä vuodessa ovat oppineet sietämään sitä.

Viime vkl:na käytiin katsomassa Kitaa ja Hennaa Lempäälässä, Kita ei ollut niin innoissaan Maisasta kuin toisinpäin :) Kovasti Maisa yritti Kitaa pusutella ja vähän leikittääkin. Milokin pääsi leikkeihin mukaan lopuksi. Henna napsi kuvia kyläilyreissusta, minäpä en muistanut ottaa kameraa.. Mä lisäsin picasaan kuvia, laitan nyt tähänkin yhden tuoreen. Milolla oli samana viikonloppuna maastokisat Ylistarossa. Alkoi tosi hyvin juoksu, mutta sitten yhdessä mutkassa videoiden perusteella Milolla meni kokonaan mielenkiinto ja se ei enää juossutkaan. Oikas sitten pahasti vieheen eteen ja homma jouduttiin keskeyttämään. Pisteetkin oli sen mukaiset, 130 pistettä tais olla. Harmi homma.. Syksyllä vielä yhdet kisat, jos nekin menee näin niin sitten loppuu kisaaminen.