Nyt viikonloppuna oli hieman vähemmän treenejä Maisalla, mutta touhua riitti silti. Lauantaina oltiin tapaamassa Siljaa ja Hillaa, Hilla on sk. kettuterrieri pentu, ikää tais olla kohta 5kk. Oli vähän pentupainia puistossa. Siellä oli lisäksi kaksi muutakin koiraa ja omaksi hämmästyksekseni Maisa ei istunut puiston portin ovella vaan pystyi olemaan puistossa vaikka siellä olikin muita koiria. Toinen koirista hieman kiusasi kyllä Maisaa, otti heikoimman silmätikukseen. Eivät tosin olleet siellä kovin kauaa onneksi.

Sunnuntaina oli hakutreenit, jotka tehtiin tällä kertaa esineruudun muodossa ekaa kertaa. Maisa oli suuntaamassa ensimmäisellä yrityksellä täysiä sata metriä eteenpäin kunnes saatiin kääntymään. Yritettiin siis silleen, että avustaja vei esineen jonkin matkan päähän, heilutteli sitä siellä, heitti maahan ja jäi seisomaan viereen. Tämä ei Maisan päähän oikeen mahtunut eikä se ymmärtänyt mistä oli kyse. Otettiin sitten lelulla leikkiä ensin ja sitten se sai samalla käskyllä lähteä kädestä hakemaan lelua ensin suht läheltä ja sitten kauempaa. Enpä tiedä miksen heti aluksi ottanut siihen tyyliin kun ollaa treeneissä tehty eteenmenoa, silleenhän sen ois pitäny sujua. No kokeillaa ensi kerralla. Toinen ongelma oli luovutus, Maisa tuppasi aina juoksemaan musta ohi lelu suussa eikä halunnut sitä luovuttaa muuta kuin vaihtamalla. Muutenkin hallittavuus oli ihan surkeaa.. Maisa juoksenteli alussa pitkin aluetta eikä tullu luokse kutsumalla. Lopuksi halusin ottaa kaksi pientä henkilöhakua, helppoa, mutta nekin meni aika penkin alle. Löysi se loppujen lopuksi, mutta piti lähettää varmaa joku tuhat kertaa.. Äh.. Ens kerralla on pakko saada onnistumisia, ihan sama millä tyylillä.

Sunnuntai iltana mentii ekaa kertaa sporttikoirahallille testaamaan vuoroa. Tein Milon kanssa hyppytekniikkaa, kaarretta ja suoraa hissihypyllä. Lisäks vähän kontakteja, keppejä ja putkea. Hallilla oli aika kylmä, lämmitys ei ollut vielä päällä. Maisan kanssa tehtiin putkea, perussarjaa ja tokoa. Se kävi niin kuumana, että odotellessa oli pakko viedä autoon. Kilju meinaa aika saakelisti kun oli seinässä kiinni.

Maanantaina oltiin tokoilemassa, yksin, sillä ilmeisesti treenikaverit oli sokerista tehty. Pienessä sateessa ja kovassa tuulessa tehtiin kapulan kuljetusta, istumista, maahanmenoa, eteenlähetystä, seuraamista ja sivulle tuloa. Ainakin muistaakseni :) Toivottavasti saadaan ensi viikolla häiriötä.