Sunnuntaina illalla oltiin koirien kanssa illalla hallilla, vieraana oli myös Maria ja Taika, tutustuivat halliin. Milon kanssa tehtiin kaarretta, korkeustreeniä, keppejä ja puomia. Kepeillä oli hirveä asenneongelma, hyppytekniikasta taas puuttui asenne. Milo oli jotenki aika flegu. Ei ollu mitenkään kovin miellyttävät treenit sen kanssa. Jos nyt jotain positiivista hakee niin kaarre meni ekaa kertaa molempiin suuntiin kokonaisena alusta asti! Se ei siis ollut enää niin iso epämiellyttävä mörkö.

Maisan treenit hallilla oli ensin pelkkää kontaktia, jota ei muuten ollu kovin helppo saada. Sen jälkeen jotain perusjuttuja, maahanmenoa, istumista, seuraamista, seisomista ja kapulan pitoa. Lisäksi Maisan juostessa vapaana se harjoitteli mutkaputkea itsenäisesti ekaa kertaa. Mä katselin tapahtumaa hallin toisesta päästä. On se niin agikoira että :) Maisa on myös petrannut agikoiran mitoissaan! Painoa on valitettavasti tullut lisää, mutta niin on senttejäkin! Maisa on mun mielestä ihan yhtä kääpiö kuin ennenkin, mutta mittaus osoitti toista. Maisa on viimeksi mitattu 7.10 ja silloin kokoa oli 44cm, nyt Maisa oli 46,5cm!! Huhheijaa. Ehkä siis toivo ei ole vielä menetetty.

Maanantaina tokossa oli huono keli, mutta sehän ei Maisaa haitannut. Tehtiin ensin kontaktia, sitten sivulle tuloja, maahan pari kertaa ja lopuksi näyttelytreeniä. Ravaamista tein naksulla vaan pari metriä eli käytännössä jos lähti liikkeelle hyvin niin palkkasin. Lisäksi seisomista joka sujui hyvin ja kolme ihmistä katsoi Maisan hampaat ja räpläsi sen läpi. Tämä ei ollut mikään ongelma. 16.1 on meidän eka näyttely mikäli en unohda ilmottaa sitä.

Ollaan kotona jatkettu kiertämisen treenaamista naksulla. Lisäksi kosketusalusta on aika valmis, käskyä en ole siihen ottanut enkä ehkä taida ottaakaan..