Milo on tässä vuosien varrella sairastellut millon mitäkin pientä ja epämääräistä ilman, että olen oikeesti huolestunut, mutta eilen tuli iso huoli.. Milon rintakehällä on runsasta turvotusta yhdistettynä runsaaseen juomiseen :( Tässä listalla Milon oireilut: 

-nuorena vatsavaivoja, haisi pahalle ja nappulamerkistä riippumatta kakkaa tuli paljon, korjaantui vuoden ikäisenä kun vaihdettiin BARFiin.

-1v ennen BARFiin vaihtoa Milo alkoi juomaan todella paljon ja pissasi sisään. Ainut mitä löydettiin oli laimea virtsa. Tämä oire hävisi BARFiin siirryttyä ja rajoitetulla juomisella.

-2 vuotiaana diagnosoitiin furunkuloosi, lähinnä tassuissa ja kuonossa. Oireet olleet vaihtelevia. Kokeiltiin erikoisruokavaliota 6kk, mutta Milo meni siitä todella huonoon kuntoon ->laihtui ja karva huononi, vaihdettiin takaisin raakaruokaan.

-reilu 3v ruuansulatusongelmia, luut ja rustot tulivat kokonaisena läpi, broilerilla pysyi hyvänä. Ajoittaisia veriulosteita ja vatsakipukohtauksia, limaa yms. ulosteessa. 4v-> kokeiltu nappulaa, oireet lakkasi, mutta haiseminen taas alkoi. Karva huononi. Juominen alkoi lisääntymään.

-Kesällä -10 aloitettu luuton raakaruokinta, mutta juominen jäänyt siitä lähtien.

-08/10 molemmissa kyljissä isot nokkosrokot??, muuttuivat rupisiksi ja karvat lähti, nyt kasvaneet takaisin osittain

-syksyllä alkanut tulemaan ympäri kehoa pieniä paukamia, ei kutise, ei punaisia

-11/10 punaisia paukamia hetkellisesti kehossa, hyttysenpiston näköisiä

-12/10 silmätulehdus, furupatteja taas, patteja kehossa ja rintakehäturvotusta 7.12.10. Silmätulehduksia on ollut useampia tässä aikuisiällä, edellinen joskus tänä vuonna.

Käytiin tänää Itä-Helsingin eläinlääkäriasemalla, Milosta otettiin virtsa- ja verinäytteet. En tarkkaa tiedä mitä tutkitaan, vastaukset saan ensi viikolla. Milo on hieman vetäytyvä ja väsynyt, mutta toisaalta se on aina talvisin sellainen, kuin talviunilla. Eläinlääkäri on ton listan nähdessään sitä mieltä, että taitaa olla paras mennä pieneläinklinikalle. Tutkitaan nyt noi hommat ja sitten Milo voi saada suoran lähetteen pieneläinklinikalle. Tuntuu niin kurjalta Milon puolesta kun sen elämä on niin vaikeaa. Onneksi ei kuitenkaa ole kutinaa eikä ilmeisesti kipuja tällä hetkellä. Luulis, että se polvivaiva nyt ois tolle riittänyt..