Väsyttää, väsyttää ja väsyttää..! E jaksa blogiakaan päivittää kun ois aikaa. Treeneissä ollaan oltu näistä kolmesta viikosta kahtena. Hakutreeneissä ollaan kahtena viime kertana tehty liinan kanssa hajuhakua ja suoraa oon päästäny palkalle kun on hajun saannut. Vaihtelevalla menestyksellä on treenit menny, yleensä jostain 3-5m päästä on haju tullut. Maalimiehet on ollu peitettynä, mutta nyt kun lunta on vaikka millä mitoin, pitäisi olla vaaleat pressut/kankaat. Esineruutua otettiin kerran liinan kanssa tallatulla lumialueella ja Maisa oli vierailla esineillä ihan pro! Heti löysi molemmat esineet.

Tokoa oltiin treenaamassa siskojen kanssa Järvenpäässä Riitta Korri-Jantusen johdolla ja saatiin hieman jotain vinkkejä treenaamiseen. Maisa esitteli siellä hienosti sosiaalisuuttaan ja keskittymiskyvyn huonoutta, mutta oli meillä jotain loistohetkiäkin. Muuten ollaan käyty treenaa prisman parkkihallissa lämpöisessä ja sitten Sporttikoirahallissa. Ollaan treenattu vähän sitä sun tätä, mitään uutta ei oikeastaan, kiertämistä tehdään nyt tehostetusti, jotta voitais ruveta niiden avulla harjoittelee luoksetuloja. Lisäks pysähtymistä seisomaan harjoitellaan liikkeestä mun vierellä ja seuraamisessa yritän nyt hiljalleen ruveta nostaa kättä pois Maisan suusta. Hirmu nopeasti sillä häviää ajatus siinä kyllä ja se alkaa irtoamaan.. Plääh! Sivulletulo alkaa olee aika hyvä, ongelmana vaan käden pureminen ja hyppiminen. Hieman moinen korjaantuu mun liikkeellä. Eilen kokeilin ekaa kertaa sivuttain siirtymistä sivulla. Putkea tehtiin taas muutaman kerran eilen.

Oltiin Maisan kanssa tapaa Hennaa & Kitaa, Nokia, Tanja & Ennettä sekä Tiinaa ja Villiä. Mitattiin koiria virallisella mitalla, Maisan kohdalla sentit näytti 46cm. Kotona mittasin sen 46,5cm. Villi oli n. 44cm ja Enne n. 42-43cm. Kuvia treffeiltä: http://picasaweb.google.com/NooraHeino/MaisaSiskot#
Iltapäivällä käytiin SBCAK ry:n vuosikokouksessa. Olipahan sekin kokemus.. Ei taida olla ihan mun yhdistys.

Milon kanssa kaks viikkoa sitten ei tehty ollenkaan hyppytekniikkaa, rataa vaan ja Milo oli ihan tykinkuulana :) Huusi ja juoksi. Keppejä myös hinkattiin, ei ne tuu koskaa valmiiks.. Heti kun keskittyminen hajoaa tai Milo kiihtyy liikaa niin kepit ei enää onnistu. Lisäks avokulmasta se ei meinaa ollenkaan taipua enää kepeille. Eilen tehtiin hyppytekniikkana 3 esteen suoraa, sitä korkeustreeniä keskimmäisellä esteellä. Nostin nyt sen 55cm taas korkeimmillaan ja meni heti ekalla ilman epäröintä, ja jopa namipalkalla!! Tehtiin myös vauhtiympyrää 50cm rimoilla ja lopuks yhden niistä nostin 60cm ja Milo sen kuin loikki. Kyllä se aina välillä kielsi, mutta aika vähän ja hypyt oli tosi kauniita. Tätä tahtia me ollaan ens vuonna menossa taas möllikisoihin :)