Kahdet viime treenit hallilla ollaan oltu Maisan kanssa kahdestaan. Ollaan treenailtu ahkerasti näyttelyä varten ja muuten ihan samoja perusjuttuja kuin aiemmin eli seuraamista, istumista, makuuta, sivulle tuloa, luoksetuloa, noutoa ja agilitypuolelta putkea ja pussia sekä niille kauempaa irtoamista mikä ei ylläri pylläri ole vaikeaa Maisan kanssa. Takajalkatarget on ollu hallilla mukana ja hyvin mennyt sielläkin tasasella kosketukset. Uutena juttuna viime kerralla otettiin keinun paukuttelut eli Maisa sai yrittää paukutella etutassuilla keinun laskevaa päätä alas muutaman sentin verran. Tämäpä vasta olikin sitten hurjan pelottavaa kun sen oli kerran tehnyt. Jouduin sitten tekemään niin, että paukuttelin itse keinua ja palkkailin Maisaa heti kun meni lähellekin keinua. Tätä on tehty aiemminkin, mutta siitä on jo tovi. 

Sivulle tulossa ollaan nyt treenattu sivuttain siirtymisiä ja askeleen eteen ottoa, jotta sais Maisalta sen pyörähdyksen pois sivusiirtymisissä ja kulmissa. Hirmu hyvin homma on lähtenyt sujumaan, ehkä joskus ens kesänä se koukkaus on jo jäänyt pois :) 

Oltiin Maisan kanssa viime viikolla 4 päivää Kurikassa sukuloimassa. Siellä oleva Collie-uros Leevi ei oikein innostunut Maisasta, mutta kyllä me pärjättiin. Maisa tosin oli hieman outo, ekaa kertaa puolusti ja hamstras leluja ja luita mitä se ei ole koskaan tehnyt. Kerran se sitten luu suussa kusi Leevin eteen olohuoneen matolle (tietty!). Lenkillä Maisa oli ihan erilainen kuin Milon kanssa, ihan hissukseen oli ja ehkä aavistuksen epävarmempi. Positiivisesti yllättynyt olin siitä, että voitiin nukkua lattialla patialla vaikka Maisa oli samassa huoneessa! Ekana aamuna se herätti mun ennen kuutta, mutta sen jälkeen seuraavina aamuina nukkui noin ysiin kiltisi eikä häirinnyt mitenkään.

Ensi sunnuntaina mennää ekaa näyttelyyn, Lahden ryhmis, Rainer Vuorinen tuomarina. Pitäkää peukkuja meille! Koiria oli ilmoittautunut mahtavat 14kpl:tta!