Tänään taas tehtiin äskettäin aloitettua takapään käyttöharjoitusta. Laitan laatikon lattialle ja Maisa nousee siihen etutassuilla, sitten vain odotetaan, että alkaa tapahtumaan. Nopeasti takajalat alkaa pyörimään ja palkkaa tulee. Ei menny kauaa kun Maisa osissa pyöri laatikon ympäri takajalat lattialla ja etujalat laatikolla. Tehtiin niin, että Maisa meni musta poispäin ja myös niin, että se tuli minuunpäin, joka on esim. sivulle tulon kannalta tärkeä harjoitus. Hirveän nopeasti se sen kyllä oppi.

Seuraavaksi otettiin tehotreenin alle sivulletulo mun vas. käden sijaintia muuttaen. Ja ei muuten onnistu! Maisa ei yhtään hiffaa ellei käsi ole siinä reidessä kiinni eli jotenkin se on sille käskyn yhteydessä tärkeä tärkeä asia, pelkkä käsky ei ole mitään jos käsi ei ole oikealla paikalla. No asteittain sitä hivutin ylöspäin ja pyysin uudelleen sivulle ja pian Maisa jo totesi, että kiitti riitti eikä enää tullut sivulle. Pienen tauon jälkee uusi kokeilu hieman taas käsi lähempänä reittä ja palkkasin sivulla olosta runsaasti, alkoi sitten taas hakemaan sivulle jo ilman käskyä ja käsikin sai olla vähän muualla. Tätä pitää harjoitella ja paljon vaikka kokeessa se käsi onkin siinä sivulla, mutta silti. Auttais varmasti samalla siihen käden puremisongelmaan sivulle tulon yhteydessä.

Kolmas homma mitä tehtiin oli takajalkatarget ja etäisyyden kasvattaminen. Eipä ollu helppoa sekään, onnistuu hyvin kun olen max. metrin päässä alustasta, mutta heti siitä kauemmaksi mennessä alkaa Maisa valumaan alustalta eli käy siellä, mutta ei jää hetkeksikään mitä olen jo siltä vaatinut alusta asti melkein. No muutamia onnistumisia saatiin, mutta tämäkin vaatii ehdottomasti harjoittelua!

Milon kanssa tehtiin vähän sitä sun tätä, kaukokäskyjä reilun metrin päästä, sujuu muuten hyvin. Sitten temppuja ja laatikon ympäri pyörimistä myös. Oli kivaa!