Muuton takia ollu kauhee kiire ja treenaminen jääny aika vähälle vapaa-ajalla. Onneksi on treenivuoro. Silloin olin ihan yksin molempien koirien kanssa ja treeniaikaa siis riitti. Milon kanssa aloitin treenaamalla ihan vaan agia. Otin 3 hyppyä ja putki, ensin ihan suoraa rataa ja nostin aika nopeesti hypyt ylös 60 cm ja sitten vielä 65cm. 65 oli aika paha ekalla kerralla, Milo hämmästy sitä niin, että ponnisti rimasta ja pudotti sen. Toisella ja kolmannella tais kieltää ja sit mentiin yli. Suoraa sivusta lähestyen maksimikorkeus tais olla se 55cm, että hyppy pysy hyvänä, mutta takaakierto on ongelma, siinä 45cm oli aluksi liikaa. Pudotin sitten alas 35 ja siitä hinasin ylös niin alkoi hyppy sujumaan paremmin, mutta vaan siihen 45 asti. Milon hypyt on sitä paitsi tosi laakeita edelleen, se hyppää kaukaa ja pitkälle, sillä pääsee kyllä suoralla vaikka 70cm yli, mutta mutkassa ei mihinkään kun pitäisi hypätä läheltä korkealle. Sen takia ei se takaakiertokaan suju kun Milo ajautuu niin lähelle hyppyä. Ja hyppytekniikassa se harjotus millä sitä harjotellaan on Milon inhokki eikä se halua sitäkään tehdä, tietty. Milo oli aika piipussa kun tehtiin näitä treenejä eri korkeuksilla ja eri kulmista ja sitten vielä keppejä hinkattiin.

Maisan kanssa treenattiin seuraamista, pari kertaa taisi jopa mennä eteenpäin ehkä 4-5 askelta :) Sitten tehtiin kontakteja, tosin ei keinun paukutusta. Lisäksi putki ja kaksi suoraa hyppyä, pelkät siivekkeet ja palkka edessä. Sitten samaa toiseen suuntaan eli hyppyjä ja putki. Lisäksi kokeiltiin hyppyä ja siitä suoraa sivusta siivekkeiden läpi. Tämä onnistu kun oli vaan ne kaksi hyppyä, mutta kun yritin kahden takaa sille vinolle niin homma levis ihan käsiin :) Ei ole ehkä ihan meidän tasoista vielä kun ei olla mitään tehty. Leikittiin vielä Maisan kanssa, treenattiin seisomista liikkeestä, paikallaan istumista ja makaamista häiriön alla. Istuminen häiriössä on Maisalle vaikeaa, etenkin jos teen äkkiliikkeitä poispäin Maisasta. Sitä pitäis eniten nyt treenata, että Maisan voi jättää lähtöön, sen kanssa ei meinaa paljon lentäviä lähtöjä voi tehdä..

Nyt ollaan pyhällä, koirat hoidossa. Milo Ellalla ja Maisa Marjatalla, kiitos hoitotädeille :) Hyvin on kuulemma menny. Pyhän jälkeen tuleekin hallitreeneihin taukoa, seuraavat treenit toukokuussa, rahapulan takia myin huhtikuun vuorot pois. Koitetaan saada asunto kuntoon ja sitten treenataa sisällä ja pihalla uudessa asunnossa kun on tilaa. Toivottavasti piha sulaisi mahdollisimman nopeasti niin pääsis alottaa pihalla keppitreenit ja muutenki ois tilaa ja aita.