Nyt tekis mieli luetella taas kaikki kirosanat mitä varastosta löytyy!!! Meidän kisat jää väliin Milon loukkaantumisen takia..

Käytin koirat iltapissalla ja mentii sitten lähipuistoon ku se oli tyhjä, mutta mitäs sitten, siellä oli rusakko prkl!!

Ensin Milo juoksee päin aitaa ja rupee huutaa, Maisa jatkaa jahtaamista, ajaa sen kulmaan ja sit se idiootti rusakko työnsi pään aidan välistä ja jäi siihen kiinni sit. Maisa ei uskaltanu sille mitään tehdä joten menin repii sitä rusakkoa irti kun se huusi ku syötävä, mut en saanu irti. Sitten Milo yritti teurastaa sen siihen ja Maisa innostu siihen hommaan myös. Pian rusakko kuoli siihen sit, ilmeisesti sai sydärin... Sad
Oli pakko lähteä ja jättää se siihen ettei Milo syöny sitä, lisäksi Milo haukku koko ajan ja siinä oli asutusta ihan vieressä.

Nyt sitten on päässä reikä ja tassussa ihossa iso halkeama, jota lähetään päivystykseen paikkauttamaan keskellä yötä.. Pääsiäisen maastokisat jää, varmasti tulee kipulääkkeet, tikit, antibiootit, rauhoitus etc.

Mä vielä matkalla mietin, että olispa hauskaa jos puistossa ois jänis, et koirat sais liikuntaa. Aina siellä on joku rako mistä pääsee pois. Mutta eipä ollukaan.. Lisäksi koko hommassa ei ollu hetkeäkään yhtään mitään hauskaa!