Kiire ja helle pilaa kaiken, ainakin koiraharrastuksen merkeissä. Viime viikkoina ollaan suhteellisen vähän treenattu, Maisan kanssa hakua kerta viikkoon ja Milon kanssa oon päässy kaksille agilitytreeneillä pitkästä aikaa. Milon tassut ei vaan kyllä parane ja hiekalla treenaaminen taitaa tuntua ikävältä.. Furunkuloosi jyllää siis lähes joka tassussa varpaiden väleissä.. Kurjaa! Tätä on siis jatkunut nyt viimeisestä antibioottikuurista saakka, sen tassuhaavan takia sai siis kuurin sillon. Ekalla agitreenikerralla Milo oli tosi kiva ja reipas, tokalla oli sen mielestä liian kuuma ja vauhtia ei oikein riittänyt.

Maisan kanssa hakutreeneissä ollaan pääosin otettu hajuhakua ja ihan hyvin on mennyt, nyt viime keskiviikkona mentiin uuteen metsään, joka oli tosi tasaista ja siellä lähettelin Maisaa syville pistoille ihan suoraa ja yllättävän hyvin meni! Ainoastaan vikalla ei menny sinne minne osoitin (ja meni sitten lopuksi kyllä silläkin kun tarpeeksi väännettiin rautalangasta) ja eteni tosi syvälle helposti. Harjoiteltiin samalla hallintaa eli menin maalimiehelle Maisna löydettyä sen, kytkin ja jätin Maisan maalimiehelle. Molemmat etenimme ja sitten kutsuin Maisan keskilinjalle. Maisa huolestui suuresti joka kerta kun jätin sen ja jäi piippaamaan kovasti ja tulikin muuten kovaa mun luokse takaisin!! Hellekään ei tällä treenikerralla painanut, vaikka yleisellä tasolla Maisa ei kyllä kestä kuumaa ollenkaan.

Nyt asun porukoilla, Vesalassa alkoi kylpyhuoneen ja eteisen remontti eikä siellä voi asua. Vanhemmat on Euroopassa 3,5vkoa ja sitten lähtevät mökille, joten saadaan olla täällä rauhassa. Tosin koiria on neljä mikä välillä ärsyttää lenkillä. Eppu tuntuu välillä yskivän ihan kamalasti lääkkeistä huolimatta, mutta muuten voi ihan hyvin. Konsta voi myös oikein hyvin ja jopa sietää Miloa ja Maisaa aika hyvin. Kesäkuussa käytiin provinssirockissa ja Maisa pääsi hoitoon kasvattajansa Hennan ja Samin luokse, sai kehuja helppoudesta ja Maisa oli Hennan nuorempaa koiraa Nokia leikittänyt kovasti, jopa öisin kuulemma 
Eppu taas pääsi hoitoon Caritalle, joka omistaa Epun yhden "tyttöystävän" Emmin sekä Emmin ja Epun jälkeläisen Evitan. Eppu oli myös siellä hyvin pidetty alkukankeuden jälkeen ja Carita sai napsittua ensimmäisiä perhepotretteja koskaan

Nyt sitten pitäisi sitä tokoa vaan tahkota, seuraaminen alkaa välillä olemaan oikeesti ihan hyvää ja esim. liikkeestä maahan meno onnistuu kuin itsestään kun Maisa osaa seurata ja mennä maahan käskystä hyvin. Kapulan sivulle tuontia kokeilin kerran pitkästä aikaa ja sekin onnistui muutaman helpomman harjoituksen kautta! Agilityäkin ois tarkotus mennä koklaa jossain välissä, mutta kun ei tunnu aikaa olevan edes koirien lenkittämiseen etenkin nyt kun niitä on niin paljon.. Näyttelyitä ei ole luvassa kuin elokuussa, Milon kanssa mennään Club Showhun 15.7.