No niin, perjantaina aloitettiin loppuviikon treeniputki vuokkosilla. Menin sinne treenailemaan tokoa ja vähän taidettiin agiakin siinä sivussa tehdä muistiinpanojen mukaan. En kyllä muista mitä. Tokossa treenattiin seuraamista ja sen kestoa, hyppyä ositettuna ja kokonaisena sekä luoksetuloa ja etenkin siellä istumassa pysymistä vaikka mä huutelisin mitä, vaikeeta..! Näitä samoja ongelma-alueita saa nyt hinkata ja hinkata. Enpä paljoa muuta muista näistä treeneistä, paitsi sen, että tein tosi lyhyen treenin ja sitten piti olla lyhyt lenkki, mutta eksyinkin Ojangon mettiin ja jouduin tekemään tunnin lenkin.

Lauantaina oli hakutreenit. Mulla oli mukana risteilyä varten hienot piirrustukset ja ideat, mutta keskustelulla päädyttiinkin sitten aivan toisenlaiseen treeniin. Risteilyä tehtiin, mutta yhdistettiin siihen laatikkoa maalimiehen kuljettamana ja sitten keskilinjalla hallintaa. Olin ihan super positiivisesti yllättyny, että sain Maisan yhtä kertaa lukuunottamatta haltuun keskilinjalla joka kerta! Vau :) Pikku keepillä on pää ja korvat. Itse risteily myös sujui ihan mainiosti. Kerran taisin huudella sitä pois kun lähti jonnekin ihan väärään suuntaan. Alkuun maalimiehet oli lähellä keskilinjaa, mutta edetessämme ne meni syvemmälle.

Sunnuntaina oli sitten Veskun ja Maisan agitreenit. Milohan nyt ei treenaa oik. polvensa takia, se on luksoitunut nyt monta kertaa, mutta levolla on pysynyt aisoissa.. Tehtiin takaaleikkauksia mun omakeksimän radan mukaan missä oli myös puolivalssi muun lisäksi. Lopussa oli kepit ja keinu. Takaaleikkaukset meni hyvin paitsi 90 asteen käännöksellä renkaan jälkeen Maisa pääsi pyörähtelemään välillä. Lisäksi välillä venyi ja vanui vähän pitkäksi käännökset. Ja päällejuoksulla sai myös takaaleikkauksen epäonnistumaan ;) mutta sehän kuuluu takaaleikkaustreeniin, muuten ei opi. Kepit meni vaihtelevasti, tuli vihreitä, mutta Maisa ei lamaantunut niistä vaan yritti kovemmin. Lopussa treenasin ihan vähän Aata ja itsekin kokeilin Maisan kanssa kyseistä rataa. Hyppytekniikka oli pidennys 6-6-7-8 väleillä, meni hyvin.

Maanantaina oltiin vaan lenkkeilemässä Ellan ja Pitan kanssa. Ensin Maisa oli sitä mieltä, että Pitalle turpaan, mutta pian alkoi seura kelpaamaan ja sittenhän juoksemisesta ei meinannut tulla loppua! Kiitos Ellalle lenkkiseurasta ja Tapulinkaupungin esittelystä :)

Tiistaina eli tänään oli sitten vuorossa vuokkosilla taas tokoa. Tiina oli Villin kanssa treenailemassa ennen meidän saapumista ja Tiina jäi treeniensä jälkeen vielä meitä auttelemaan. Tavoitteena oli treenata seuraamista nyt ruokakuppipalkkauksella. Eli kun koira toimii hyvin niin se vapautetaan ruokakipolle. Alkuun piti tehdä vaan perusasentoa, mutta nopeasti Maisa hiffasi homman ja päästiin ottamaan ihan seuraamistakin. Seuraamisessa Maisan vilkkaus tulee esiin ja jokainen ääni tai häiriö saa homman unohtumaan. Tiinan sanoman mukaan Maisalla on ehkä vähän liikaa nyt vaihtoehtoja mitä se saa tehdä seuraamisen aikana eli suorempaa palautetta palloilusta ja sitten megapalkka onnistumisesta. Seuraaminen itsessään meni vaihtelevasti, mutta ei me toivottomia oltu. Käännökset oli alkuun tosi löysiä, mutta loppua kohden parani. Kontakti oli kohtuullinen tai hyvä. Muutaman kerran tuli täysiä hukkautumisia. Lisäksi otettiin Tiinan ohjaamana luoksetulo, jossa Maisa hienosti nytkähti kun Tiina huusi KÄSKY, eli tarvittaisiin paljon treeniä, missä minä sekä muut huudellaan kaikkea ja palkataan paikallaan pysymisestä ja siitä kun oikealla käskyllä lähtee. Pelkään, että tässä käy vielä pahasti eikä Maisa uskalla lähteä sillä oikealla käskyllä liikkeelle. Hypyllä sama ongelma. Nyt kun olen saanut sen lähtemään 100% hop käskyllä niin on alkanut mopo keulimaan, Maisa lähtee muillakin käskyillä ja nykii ennen aikaisesti. Vähän kun tästä annoin kevyttä palautetta niin sitten ei uskaltanut taas hop käskyllä alkuun lähteä liikkeelle. HUOH!! Yksi ongelma lähtee niin toinen tulee tilalle. Lisäksi Maisan kanssa saa olla tarkkana ettei käytä niitä käskyjä kaavamaisesti esim. VALMIS KÄSKY HOP aina vaan vaihtelee määrää ja mitä huutelee. Muutoin voi käydä niin, että se alkaa ennakoimaan kaikkia liikkeitä. Tiina itse esim. ei sano enää samasta syystä valmis vaan nyökkää, ajattelin itsekin jotain vastaavaa tai kuiskaan valmis ettei Maisa vaan häiriinny :P Paikallamakuuta pitäisi nyt päästä porukassa ehdottomasti treenaamaan, kiire kiire kiire. Huolestuttaa se. AI NIIN!! Meillä on siis Maisan kanssa toinen varasija 18.11 Porvoon tokokokeeseen, että siitä johtuen on tämä pienoinen paniikki alkanut muodostumaan :) Ei haittaa kyllä vaikka koe jäisi väliin, tuleepahan ihan aikuisten oikeesti treenattua! En muista millon ois näin paljon ja säännöllisesti tokoa treenattu. Siltikin tuntuu, että treenattavaa on vielä ihan kamalasti ennen kun homma on hanskassa.. Etenkin se seuraaminen. Maisan vilkkaus ja äänekkyys kyllä tuo harmaita hiuksia tuossa tokossa, että saas nähdä miten sen uran käy pidemmän päälle.