Tänään oltiin taas Porvoossa kisaamassa Hannele Pörtsin tuomaroimana. Lähtönumero oli neljä eli aamulla piti aikaisin lähteä ja ekassa ryhmässä mennä. Järjestelyt pelasi yhtä hyvin kun viimeksi. Tulokseksi tuli nippanappa ykköstulos 161,5 pisteellä, koska yksi liike meni nollille. Tässä tulokset:

Luoksepäästävyys, Maisa meni heti tuomarin syliin.. 8p.

Paikalla makaaminen 2min, tässä ei mitään ongelmaa, mutta meni maahan sen verran vinoon, että jossain vaiheessa oikaisi itsään, siitä lähti puoli pistettä. 9,5p.

Seuraaminen kytkettynä, seuraaminen meni ihan kivasti, parempaa kun viimeksi ja käännöksissä oli mukana. 9p.

Seuraaminen taluttimetta, tämäkin meni hyvin, kontakti oli myös tässä kiva. Yhdessä kohdassa Maisa jäi vähän jälkeen, se näytti siltä kuin olisi pysähtynyt seisomaan, mutta ei pysähtynytkään, tosi hetkellinen tilanne 9p.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä, perfect 10p.

Luoksetulo, kun sanoin istu niin Maisa meni maahan (mitä kokeessa voi keksiä mitä ei normaalisti tehdä vol 3).. Häkellyin tästä enkä tienny mitä tehdä, pysähdyin hetkeksi, mutta jatkoin sitten matkaa ja tein liikkeen loppuubn. Täysillä tuli, vähän ohi ja sivulle. Luulin, että se olis nolla, mutta eipä ollut. 8p.

Seisominen seuraamisen yhteydessä, sarjassamme mitä kokeessa voi keksiä mitä ei normaalisti tehdä vol 4, mennään istumaan kun sanotaan stop. Maisa ilmeisesti on lukenut itse sääntöjä ja kuvitteli olevansa jo ylemmissä luokissa. 0p.

Estehyppy, muuten meni tosi upeasti, mutta kun sanoin sivulle niin taas oli epäröintiä, ei onneksi hypännyt uudestaan. Treeneissä ei tässä välissä tätä ongelmaa ole ollut.  9p.

Kokonaisvaikutus, palautetta ei tullut, itse olin sitä mieltä, että kontakti oli parempi, mutta jotenkin Maisa paineistui tässä kokeessa enemmän, koska loppua kohden joka liikkeessä tuli jotain säätöä. 9p.

Kokonaispisteet 161,5/200p 1-tulos.

Eli jotain pitäisi tehdä tällä koepaineelle, treeneissä kun ei juurikaan virheitä tule eikä palkkaamattomuus ole mun mielestä mikään ongelma. Vai onko? Yritän tammikuussa päästä vielä kokeeseen, jos kerkeis ennen kun Maisan juoksut alkaa. Sitten tuleekin kunnon tauko. Ja siellähän sitten otetaan se TK1 wink