Vaikka tosin aika pikaisesti. En tiedä mihin se aika taas häviää, aamulla piti olla kolme tuntia, jonka aikana piti mennä lämmittelylenkki, hiihtolenkki koirien kaa, treenit ja jäähdyttelylenkki. Todellisuudessa kerettiin etsimään latua, jota ei koskaan löytynyt, tekemään hätäinen lämmittely, hätäinen treeni ja hätäinen jäähdyttely!
Lämmittelyn aikana tein luoksetuloa, ei ongelmaa.

Mentiin Vuokkosille ja treenasin ihan eka tokoa kun kenttä oli raivattu tyhjäksi. Aloitettiin perusasennolla ja pienillä siirtymisillä. Siitä hyppyä tekemään. Hypyllä alko tosi hyvin, mutta sitten yhtäkkiä Maisa ei enää lähteny käskyllä vaan nyki paikallaan. Mitä helv..? Ei käy ei! Sain tilanteen korjattua tai lopetin heti kun sain sen menemään suorasta käskystä :P Sitten taidettiin tehdä seuraamista, joka oli täyskäännöksiä lukuunottamatta oikeen mukavaa. Sitten vähän jääviä ilman seuraamista, hienosti meni. Luoksetulo, ei mitää ongelmaa! Jes!! Sitten vähän pidempää seuraamista, tämäkin sujui hienosti. Kovasti yritin myös naksutella aina kun Maisa aktiivisesti haki sivulle ilman käskyä, jotenki sillä on kyllä pitkät piuhat kun se usein vaan istuu mun edessä ja ihmettelee et mitä sä haluut ja sit jonkun minuutin päästä menee sivulle.

Tokon jälkeen tehtiin hyppytekniikkaa, kaarretta putkella. Eka kaarre kolmella hypyllä 6 jalkaa paikaltaan, sitten putkeen ja toka kaarre vauhdista. Milo teki tosi rauhallisesti hölkällä ja Maisa niin, että putki lenteli pitkin kenttää kun ei ole painoja. Samoin kaarre vähän valui ylläri, tyhmä olin kun en tajunnu nostaa toista päätä ylemmäs. Onneksi suoritus parani kyllä loppua kohden. Tein molempiin suuntiin kolme kertaa. Sitten mentiin toiselle kentälle tekee pientä radan pätkää, joka oli edellisten jäljiltä, hyppyjä, takaaleikkaus kepeille, lisää takaaleikkauksia ja puomi. Pussi kerran. Kepeillä tuli tosi paljon stipluja, vika keppi jäi, vikat kepit jäi, ekat kepit jäi jne.. Tuli myös onnistuneitakin suorituksia kun vaan jankkas. Onneksi ei menny Maisalta maku. Tein vielä toisella kentällä keppejä etupalkalla, eka se oikoi pari kertaa ja sitten rupes onnistuu, oikee kuola lens vikoilla kepeillä :) Sitten lähdettiin lenkkeilee ja kotiin. Kivaa oli!