Mähän sanoin!!! Oltiin sunnuntaina 26.1 Harri Laisin kokeessa Porvoossa ja tehtiin se! 189 pistettä ja vielä kaupan päälle voitto laugh Voittoa ei mun mielestä ihan olisi ansaittu, muutoinkin Harri oli meille aikas kiltti, kenties pikku-keepi sulatti hänenkin sydämen? No tulokset tässä ja video tulee sitten joskus:

Luoksepäästävyys, pikkasen hillitympi kuin viimeksi, tässä Harri oli kuitenkin tiukempi kuin ekassa kokeessa. 9p.

Paikalla makaaminen 2min, tässä ei mitään ongelmaa muuten, mutta oli Maisa aika levoton. Pää pyöri, sitten se siirsi tassuja vähän ja lopuksi painoi pitkäksi aikaa pään maahan. 10p.

Seuraaminen kytkettynä, seuraaminen ihan ok, tosin radikaali muutos verrattuna millasta on treeneissä ja kehän ulkopuolella. Kontakti lopahti aika rajusti siis. 9p.

Seuraaminen taluttimetta, tämä meni mun mielestä aika surkeasti, Maisa katosi mun viereltä mun nähden pari kertaa ja vikat käännöksen valui ihan kamalasti. Videolta ei näyttänyt kuitenkaan niin kamalalta, mutta mun mielestä saatiin liikaa pisteitä. 8,5p.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä, perfect 10p.

Luoksetulo, perfect, en tiedä mistä puoli pistettä meni. 9,5p.

Seisominen seuraamisen yhteydessä, aavistuksen hitaasti pysähty, mutta muuten perfect. 10p.

Estehyppy, ei mitään ongelmaa vihdoin, tuomari kehui, että oli kuin oppikirjasta.  10p.

Kokonaisvaikutus, tykkäsi Maisasta ja kehui kaikkea paitsi vapaana seuraamista. Ääntelystä ei tullut tänään huomautusta, Maisa olikin hiljaisempi. Mun mielestä meni vähän laiskasti eikä Maisa ollut oikeen kontaktissa, mutta eipä kai näillä pisteillä olisi valittamisen varaa! 9,5p.

Kokonaispisteet 189/200p 1-tulos, KP, TK1 ja luokkavoitto.

Pari päivää myöhemmin Maisa hienosti todisti olevansa oikein tottelevainen ja kesken Marian ja mun metsälenkin katosi.. Ei mitään hajua miksi ja minne, ääntäkään ei kuulunut. Etsittiin sitä pitkin Kivikon metsää ja huudeltiin, ei kuulunut mitään. Lopulta päätin kävellä kotiin ja Maria jäi katoamispaikalle. Kun olin melkein kotona niin Maria soitti, että oli Viikin löytöeläintaloon soittanut ja sieltä oli sitten soitettu perään, että joku mies oli Kivikosta vastaavan koiran löytänyt. Muutaman mutkan kautta tämä mies saatiin kiinni ja ei muuta kuin ihan siitä katoamispaikan läheltä hänen kotoaan koiraa hakemaan. Maisa oli kuulemma seissyt hänen autonsa edessä ja ihmetellyt siinä. Mies oli sitten mennyt Maisalle juttelemaan ja vienyt sen kotiinsa. Ja Maisa kiltisti mukana.. Voi että se on ihan liian sosiaalinen!  Ei tosissaan selvinnyt miten Maisa oli tielle päätynyt eikä tää ollut yhtään sen tapasta. No lopputulos hyvä ja tänään lähti tilaukseen molemmille koirille nimilaatat valjaisiin ja pantoihin.