No sitäpä ollaan tehty kun ei tuo toko nyt oikein vielä inspaa, tai inspaa, mutta en tiedä mistä aloittaisi. Ja toisaalta olen nyt myöntänyt itselleni, että tokossa tulee kuitenkin taukoa juoksujen ja muiden takia, niin miksei sitä aloittaisi jo nyt. Toisaalta pitkät tauotkaan ei tee hyvää. Juoksut eivät ole alkaneet vieläkään vaikka torttu on jo iso ollut pitkään.

Kaikkia agitreenejä en millään muista kun ollaan kuitenkin useamman viikon käyty kaksi kertaa viikossa Vuokkosilla omatoimisesti. Ollaan otettu pientä rataharkkaa kontakteilla ja kepeillä, hyppytekniikkaa eri tyyleillä ilman ongelmia ja yksittäisenä keppejä ja kontakteja. Kontaktit on nyt hyvällä mallilla kaikinpuolin, tosin puomilla Maisa edelleen jää välillä aika ylös ja vaihtelee istu-maahan asentoa eri kerroilla. Kepeillä, puuh, tapahtuu taas kaikenlaista, ei hae sisään ellei ole oppinut jo rataa ja sitä mihin kohtaan kepit kuuluu. Sitten ilman namialustaa sillä menee pupu pöksyyn eikä se pujottele kunnolla loppuun asti. Surullista. Tänään treeneissä tehtiin lopuksi hetsaamalla keppejä, ne meni onneksi hyvin.

Joo, kisalisenssi saa vielä odotuttaa itseään, mutta epiksiin ajattelin suunnata ensi kuussa! Ehkäpä tuo vielä valmistuu tuosta joskus.