Mähän sanoin!!! Oltiin Laisin kokeessa 27.1.13 alokkaassa 16 koiran seassa. Olin sillä asenteella, että TK1 otetaan tänään ja sillä selvä. Maisa oli vähän jotenkin huonosti kontaktissa köh köh koko kisan ja kisan ulkopuolella, joten alkuasetelmat eivät olleet kovin hyvät. Tässä kuitenkin tulokset:

Luoksepäästävyys, Maisa istui kunnes tuomari tuli koskemaan sivusta, se nousi sitten seisomaan ja heilutteli häntää, sama kun ekassa kokeessa. 9p.

Paikalla makaaminen 2min, muuten meni hyvin, mutta pää pyöri, tassut vaihto asentoa ja lopulta pää painui maahan. Vähän jännittävää. 10p.

Seuraaminen kytkettynä, seuraaminen meni ihan kivasti, mutta kontakti ihan erilaista kuin treeneissä tai kentän ulkopuolella. Tuomari kehui erinomaiseksi eikä sanonut mitää negatiivista. 9p.

Seuraaminen taluttimetta, ihan kauheeta jos multa kysytään, Maisa jätätti välillä ja oli käännöksissä pari kertaa ihan hukassa. Kameralta ei onneksi näyttänyt niin kamalalta. Silti liikaa pisteitä mun mielestä. 8,5p.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä, perfect 10p.

Luoksetulo, perfect. En tiedä mistä meni puoli pistettä. 9,5p.

Seisominen seuraamisen yhteydessä, perfect, tai no pysähtymisessä oli joku sekunnin parin viive. 10p.

Estehyppy, perfect, tuomari sanoi, että oli kuin suoraa oppikirjasta. 10p.

Kokonaisvaikutus, tykkäsi tykkäsi tykkäsi. Saatiin selvästi enemmän pisteitä, jollain naamakertoimella :D Joko Maisan tai mun, toivottavasti Maisan. 9,5p.

Kokonaispisteet 189/200p 1-tulos, KP, TK1 ja luokkavoitto.

Maisan%20voitto-normal.jpg

Maisa ja Maisan palkinnot!

voitto-normal.jpg

Palkintojen jako ilman Maisaa, iloinen voittaja keskellä :)

Pari päivää myöhemmin Maisa todisti olevansa todella tottelevainen katoamalla lenkillä. Ei yhtään Maisan tyyppistä, joka tosi tarkasti seuraa mun menoja. En tiedä missä vaiheessa se hävisi ja minne, katosi kun pieru saharaan. Oltiin Marian ja sen basenjien kanssa lenkillä, molemmat mun koirat vapaana eli mistään eläimen perään lähdöstä ei kyllä ollut kyse, eikä toisesta koirasta. Meni aika kauan ennen kun huolestuin, ajattelin Maisan olevan jossain syömässä vaan jotain. No sitten kun oli menny joku 5-10min ruvettiin huutelemaan ja etsimään tosissamme kun koirat olisi pitänyt laittaa kiinni ja mennä ladun yli tielle. Eipä näkynyt eikä kuulunut Maisaa.. Maria jäi polun päähän katoamispaikalle ja mä lähdin menemään polkua pitkin kotiin asti. Kun olin reilu puolituntia myöhemmin, Maisan ollessa tunnin kadoksissa, soitti Maria juuri ennen kun olin kotona, että oli soittanut Viikin löytöeläintaloon, josta oli vähän ajan kuluttua soitettu, että vastaava koira oli löytynyt Kivikosta, me oltiin siis lenkillä Kivikon metsässä. No ei muuta kuin muutaman mutkan kautta soittamaan kyseiselle miehelle ja autolla kohti sen kotia, joka oli hyvin lähellä katoamispaikkaa. Maisa oli kuulemma seissyt hänen autonsa edessä ihmettelemässä ja hän oli sitten noussut autosta ulos Maisalle juttelemaan. Maisa oli sitten lähtenyt hänen matkaansa ja hän vei sen kotiinsa. Voi Maisaa, on niin helposti vietävissä! Nyt on muuten neljä kappaletta nimilaattoja laitettu tilaukseen, puoli vuotta oon sitä jo miettiny ainakin, mutta en ole saanut aikaiseksi. Aina ensin pitää tapahtua ennen kun tekee jotain, prkl!