IMG_6055-normal.jpg

Oltiin Ossi Harjulan tuomaroimassa iltakokeessa Maisan kanssa kokeilemassa onnea. Treeniä on ollut aika vähän, mutta päätin silti laittaa kokeeseen ilmon, että tulis treenattua. Kokeen tulokset:

Paikallamakuu: 9, ekalla yrityksellä Maisan päälle tuli kiinostunut Mali-uros ja Maisa sitten nousi ylös ja lähti sitä pakoon. Saatiin ottaa uusiksi parin koiran kanssa ja sitten meni hyvin, ainut, että Maisa nousi sivulle vasta tokalla käskyllä. Pikkasen se paineistui tapahtuneesta, mutta toimi.

Seuraaminen vapaana: 8,5, alkoi hyvin, mutta lopussa unohti mitä tehtiin ja käännökset oli löysiä. Meinasi mennä ihan pieleen kun pörriäinen iski just ennen lähtöä, Maisan keskittyminen meni siihen..

Liikkeestä maahanmeno: 9,5, en tiedä mistä puolikas meni.

Luoksetulo: 9,5, priima, mutta ehkä puoli pistettä lähti liian hitaasta pysähyksestä tuomarin mielestä? Tein käsimerkillä.

Seisominen seuraamisen yhteydessä: 9, täydellinen, mutta seuraamiseen lähti vasta tokalla käskyllä. 

Noutaminen: 0, kapulaa heittäessä nousi seisomaan, käskyllä meni kapulalle, haistoi sitä ja totesi ettei se ole oma, jäi sinne seisomaan, uusi käsky, kokeili kapulaa, ihmetteli, kutsuin pois. Tuomari kirosi kun enottanut omaa kapulaa mukaan, noh enpä tiennyt, että saa olla! Enkä fiksuna ollut harjoiteillu vierailla..

Kauko-ohjaus: 10, siirtyi etuosasta vasemmalle, tuomari ei vissiin huomannut..

Estehyppy: 10, priimaa. 

Kokonaisvaikutus: 9.

Tulos: 168,5p, 1-tulos, toinen sija! 

Siistiä!

IMG_6056-normal.jpg

Video kisoista

http://youtu.be/1z0Qb6OdrsE