Omalla kentällä oltiin seuran kisoissa, fiilis sinne mennessä oli surkea edellisten treenien takia, mutta yritin pitää yllä ainakin feikki-intoa. Se ilmeisesti toimi :) Tuomarina oli Pirkko Bellaoui, tiukka, mutta mukava täti. Tulokset:

Paikallamakuu: 9, siirsi kuulemma kerran etutassua ja makasin vinossa.

Seuraaminen vapaana: 8,5, tosi hyvin meni mun mielestä yhtä kontaktin putoamista lukuunottamatta! Tuomarin mielestä vasemmalle käännös, juoksu meni huonosti, kontakti putoili käännöksissä ja tuli väljyyttä.

Liikkeestä maahanmeno: 9,5. Nousi istumaan liian hitaasti kuulemma.

Luoksetulo: 5, hidasti, mutta ei pysähtynyt ekasta, oli mun edessä kun näytin uuden merkin ja sitten pysähty, pian meni myös maahan itsestään ja siitä sitten kutsulla sivulle. Oisin itse antanut nollan!

Seisominen seuraamisen yhteydessä: 0, ei yritystäkään seistä, löi maahan.

Noutaminen: 6, nytkähti kun heitin, meni kovaa kapulalle, nosti, tiputti, nosti, tuli takaisin hitaasti kiemurrellen ja epävarma sivulletulon kanssa.

Kauko-ohjaus: 5, ei mennyt sivulta maahan kun vasta tokalla, nousi istumaan vasta tokalla, meni makaa ekalla, nousi istumaan tokalla, meni makaa ekalla, nousi seisomaan kun kävelin luokse ja pyöri siinä, käskystä sivulle.

Estehyppy: 9,5, priimaa, mutta annoin kuulemma vartaloavun.. En sitä itse videolta nää, mutta ehkä olisi pitänyt kuvata sivulta.

Kokonaisvaikutus: 9.

Tulos: 133p, 3-tulos.

Huono tulos, mutta upea fiilis, koska Maisalla oli hyvä fiilis kämmäilystä huolimatta. Maisan juoksut alkoi 15.-16.9 yöllä. Siitäkin huolimatta koe meni hyvin. Ja oli helle, ja silti meni hyvin!

http://youtu.be/ouph8q0oeqQ