Janne ei päässytkään meitä kouluttamaan tuplabuukkauksen vuoksi, joten oli lähettynyt vaimonsa meille kouluttamaan ja treenit matkaan. Tehtiin alkuun hypyillä tätä: 

Aluevalmennus%2019012014%20perusharjoitu

Jo tutustuessa oli ihan selvä, että tää ei ole meidän juttu. Toisaalta hyvä, mutta voi olla hankala löytää oikeita ratkaisuja. Oikeassa olin. Alkuun kakkosesteelle se meni hyvin, mutta kun olisi pitänyt ottaa hillitön etumatka, jotta oisin kerennyt jatkoon, niin Maisa rupesi juoksemaan kakkosesta ohi. Itse olin ajatellut ohjata sisäpuolelta esteitä, mutta se ei eka toiminut ja sitten koutsi sanoi, että ohjaa ulkopuolelta puomin ja hyppyjen välistä. Ei saatu sitä millään toimimaan, joten palasin alkuperäiseen suunnitelmaan. Ohjasin neloselle takaaleikaten, vitoselle kiljuen pelastellen jotenkin ja yleensä Maisa sitten karkasikin aalle tai pyöri vitosen edessä tms. No lopulta saatiin osissa onnistumaan ja päästiin jatkamaan. Melkein koko aika meni tuohon alkuun. 6-7-8 oli taas tosi vaikeita ja Maisan joutui väkisin työntämään kasille (ohjasin sisäpuolelta), mikä aiheutti sen, että tuli yksi kolari estetolpan kanssa. 8-19 meni muuten sitten jo paljon paremmin paitsi 13-14 väli mikä oli yhtä hankala kuin aiemmin. Sitten toinen rata:

Aluevalmennus%2019012014%20rata%201%20GI

Tää tuntukin jo paljon paremmalta, mutta ekat kerrat silläkin meni säädöksi. 2:lla niisto. 5-6 välissä jäin autuaasti jälkeen ja siinä kerkes aluks tapahtumaan kaikenlaista. Sitten seiskalla meni pitkäksi eikä meinannut kääntyä putkeen ellen jäänyt tosi paljon taakse. Kunnon valssia en kerennyt siihen tekemään. 8-12 tais mennä hyvin niin, että jätin Maisan aan kontaktille ja tein pakkovalssin kympille ja yhdelletoista. Sitten 12-14 tuurilla takaaleikkauksilla. Samoin 15-18 takaaleikkauksilla ja 19:sta vippaus tms. Puomilla tuli ekalla yrittämällä läpijuoksu, tokalla meni hyvin. 22 helposti kun jätin kontaktille hetkeksi ja vahdoin puolta niin, että Maisa tuli oik. käteen. 23 takaakierto-niisto.