Se saapui viime viikolla. Tärisevin käsin luin sen ja siihen meni sitten se päivä. Muuta ei pystynyt ajattelemaan eikä tekemään. Järkytys oli kyllä iso kun tulos tuli. Trombosytopeniaan ei löytynyt selitystä eikä siihen miksi tappava tilanne tuli paitsi, että kortisoni saattoi edesauttaa tilannetta. Koosteena tulokset: 

1. Kuolioinen haimatulehdus, haima suuri, kirjava, musta ja kova. 2. Ohutsuolen alkuosa vaurioitunut. 3. Maksakapselin tulehdus. 4. 1,3cm halkaisijan vatsahaava. 5. Keuhkot verekkäät eli sydämen rytmihäiriöt aiheuttaneet vissiin sydämen vajaatoimintaa. 6. Kilpirauhasen surkastuminen, vajaatoiminta joka olikin tiedossa. 7. Muuten kaikki ok. 

Milo oli siis tässä välissä ilmeisesti ihan terve, koska trombosytopeniasta ei näkynyt jälkiä eikä niitä löydöksiä enää ollut mitä oli sillon toukokuussa.. Milo siis otti ja lähti todella yllättäen ja nopeasti. Eläinlääkäritkin olivat yllättyneitä ja sanoivat, että aiemmin ei ollut mitään syytä epäillä haimassa olleen ongelmaa eikä voi sanoa mikä sairauden laukaisi. 

Milon tuhkat saapuivat jokunen viikko sitten, ovat toistaiseksi meidän takan päällä, mökille haudataan ne joskus sitten muiden eläinten viereen. 

Maisa on ollut vähän vaisu ja lenkillä etenkin tosi toimeton, olen koittanut nyt sitä viihdyttää parhaani mukaan. Ollaan käyty agilityssä, kisoissakin ja saatiin eka nolla kolmosissa. Tokovalmennuksessa oltiin ja saatiin vinkkejä meidän ohjattuun noutoon. Ollaan käyty hiihtää ja juoksee ja opeteltu uusia temppuja kotona. Videokooste alla: 

https://youtu.be/Lw17JB24AVo siivoustreeniä

https://youtu.be/FrhmkDQUqOg hiihtotreeniä

https://youtu.be/cUk-zl1YaI8 hyl kisarata

https://youtu.be/khjZzWaGbbo nollarata! Eka nolla kolmosissa.