Mamin pölkkypäistä saatu hienoja kuvia! Lisäsin myös Milon galleriaan kuvia, mm. paljon Milon nukkumisnäytteitä xP Trimmasin Samun tassut ja vatsanalusen jokunen aika sitten, oli aika toimiva ratkasu tälläsenä talvena. Hölmöltähän se näyttää, mutta kerkee sentää jalat kuivumaan jossain välissä.

Eppu oli eilen sydämen ultrassa, ei ole mitään merkittävää sydäntapahtumaa tulossa, mitraaliläppä vuotaa, vasen eteinen laajentunu ja se pieni sivuääni tietty. Sydänlääkityksenä pidetään Prilium vaikka ei ole välttämätön vielä tässä vaiheessa. Mutta siis sydän lihas on hyvässä kunnossa, eikä mitään vakavaa ole, perus vanhusten tauteja. Henkitorvessa oli myös rappeumaa johon saatiin lääkettä. Rappeuma ilmenee vähän niin kuin ihmisten astma, yskii ku innostuu, henkitorvi on normaalia kuivempi ja pöly, pakkanen, yleisesti kuiva ilma pahentaa kröhää. Käytiin Espoon eläinsairaalassa Anders Erikssonilla hakemassa hoitoa. Eli periaatteessa hyviä uutisia, ei ainakaan keuhkoissa ole nestettä sydämen takia tai muuta vastaavaa.
Eppu käynyt myös osteopaatilla nyt muutamia kertoja, polvet on edelleen aika surkeat, leikkauksen jälkeinen kuntoutus oli puutteellista :( Hyvähän se on nyt tietää. On tässäki fysioterapeutin alku.. Mutta ilmeisesti vähän parempaan on menty liikkumisen kanssa. On se nyt kyllä myönnettävä, että Eppu on vanha..

Mutta kuvia siis tässä:
1325686.jpg
1325687.jpg
1325688.jpg
1325689.jpg