Maisan kanssa tuli sitten käytyä näytelmässä, Lahden ryhmänäyttely 16.1.11. Tuomarina toimi Rainer Vuorinen, koiria oli ilmoitettu 14 kpl ja Maisan luokassa oli kaksi narttua. Kovasti jännitin esiintymistä, sillä ei oltu ollenkaan harjoiteltu muiden koirien lähettyvillä. Harjoittelukierroksella Maisa kävi ihan kuumana eikä hommasta tullut oikein mitään. Kehän reunalla se osasi olla hyvin rauhallisena ikäänsä nähden, tosin ohijuokseviin olisi pitänyt saada tarttua. Maisan kehässä pyörähtelyt sitten tuomarin edessä meni oikein hienosti eikä valittamista ole. Rainen diggasi, mutta sanoi sen olevan vielä liian kaponen. Sanoi, että siitä tulee tosi hieno kun kehittyy. Tuloksena siis JUN ERI/2 ei SA:ta. Maisan voittanut narttu oli muistaakseni PN-2 ja sai sertin. Arvostelu:

"Erinomainen juniori. Kauniit mittasuhteet. Hyvä pää, purenta ja korvat. Kaunis ylälinja ja hyvät kulmaukset. Rodunomaiset liikkeet. "

Samun kohdalla vähän huonoja uutisia.. Samulle on huonosti maistunut ruoka ja erityisesti kova ruoka, kuten luut, mitkä on ollu sen herkkua aiemmin. Epäiltiin hampaita ja niinpä Samu meni hampaiden putsaukseen. Mitään kovin selittävää ei löytynyt suusta, mutta verikokeissa oli häikkää: munuaisarvot olivat kohonneet :( Nyt Samu on kuukauden munuaisdiettiruualla ja sitten verikokeet uusiks. Toivotaa kovasti, että arvot siitä laskee!