Ja nappiin meni JIHAA! Turhaa sitä etukäteen pohti niin paljon, ei mua edes loppujen lopuksi jännittänyt kuin paikallamakuussa silleen kunnolla. Oli kyllä tosi mukavaa ja suht rento fiilis, tuomari oli kiva ja paikka oli hyvä. Siellä oli kyllä tosi paljon huomioitu kilpailijoita, paikallamakuun ajan ovi oli lukittuna, koiria sai olla hallissa vain neljä samaa aikaa (oman ryhmän koirat) ja itse paikka oli rauhallinen. Hyppyestekin oli sijoitettu seinän viereen ettei sille päässyt karkaamaan :) Tässä tulokset:

Luoksepäästävyys, Maisa istui kunnes tuomari tuli koskemaan sivusta, se nousi sitten seisomaan ja heilutteli häntää, kelpasi tuomarille. 10p.

Paikalla makaaminen 2min, meni maahan vasta toisella käskyllä, mutta pysyi siinä vaikka kaksi muuta ryhmästä nousi ja Maisan vierustoveri touhusi ties mitä. 8p.

Seuraaminen kytkettynä, seuraaminen meni ihan kivasti,käännökset oli vähän hitaita Maisan osalta. Tuomari kehui erinomaiseksi eikä sanonut mitää negatiivista 9p.

Seuraaminen taluttimetta, vähän ehkä huonompi kuin hihnassa, mutta pääosin ok. 9p.

 

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä, perfect 10p.

Luoksetulo, täysillä tuli, vähän ohi ja sivulle. En tiedä mmistä meni puoli pistettä. 9,5p.

Seisominen seuraamisen yhteydessä, perfect. 10p.

Estehyppy, muuten meni tosi upeasti, mutta kun sanoin sivulle niin Maisa hyppäsi uudestaan. Että silleen :) Treeneissä ei oo tällästä tehnyt. 6,5p.

Kokonaisvaikutus, kuulemma oli oikein reipas koira ja kivaa seurattavaa, turhan äänekäs vaan väliajoilla ja liikkeen alussa kun pyydän sivulle. 8,5p.

Kokonaispisteet 178/200p 1-tulos.

Tämän kunniaksi ajettiin mäkin kautta kotiin, Maisa sai juustohampparin :) Itse laitoin Fresita-pullon jäähtymään ;)
Video tulee joskus perästä. JEEEE!!