Nyt oli sitten sunnuntain tehotreenipäivä. Ensin hakumetsälle Keravalle. Maisalle tehtiin perustreeniä viidellä piilolla, joista kolme oli umppareita, tai yksi oli sellainen semiumppari. Tavoitteena harjoituksilla oli taas suorat pistot hakukaarella eli pyrin lähettämään hieman maalimiehen alapuolelta. Ensimmäisellä pistolla Maisa meni sinne minne pitikin, mutta juoksi ohi ja loppupeleissä palasi keskilinjan toiselta puolelta metsästä! Ei muuta kuin uudestaan piilolle ja sieltähän se ukko löytyi ulkohuussista. Seuraavat menikin sitten ihan hyvin, joku yksittäinen uudelleen lähetys taisi olla..? Viimeisellä pistolla pistin Maisan riskillä tosi kaukaa maalimiehestä metsään, ajateltiin, että otetaan sitten pari tyhjää jos ei lyödy, mutta mitä vielä, ei mennyt aikaakaan kun radiopuhelimesta alkoi kuulua ääniä :) Eteni siis ihan kamalasti maalimiehelle. Hyvä tai ei, paljon aluetta jäi tarkastamatta. Maisa oli tyytyväinen harjoitteluun ja malttoi rentona lähteä alueelta, vaikka ennen treenejä kävikin taas tosi kuumana.

Illalla mentiin sporttikselle treenaaman agia. Aloitettiin vauhtiympyrällä, jossa oli neljä hyppyä ja kaksi putkea. Ensin otettiin osissa ja sitten kokonaan, lopuksi vielä niin, että pysyin keskellä ja Maisa sai mennä itsenäisesti. Sen jälkeen vedin hyppyjä pois linjalta ja tehtiin vielä ympyrää, ei ollut mitään ongelmia. Takaaleikkausta ja putken pään vaihtoa treenattiin myös ongelmitta. Sujuu ihan luonnostaan tuolta koiralta. Sen jälkeen otettiin hyppytekniikkaa, ensin taivutusta ja sitten yksittäistä hyppyä. Taivutuksesta Maisa oli ihan sitä mieltä, että ei kiitos.. Sain korjata suorituksia useasti kun Maisa oikoi, sitten kun sitä korjasi niin se ei uskaltanut enää mennä.. No saatiin kuitenkin taivutusta tehtyä molempiin suuntiin. Yksittäisellä oli okseri ja ohjurit, tehtiin 25-40cm ja kauniisti se näytti pomppivan. Seuraavaksi taisi olla vuorossa keinu ja puomi, keinua lähes kokonaisena ilman mitää kammoksuntaa ja puomin kontaktia häiriöllä. Lopuksi vielä rengasta ja pussia, rengas oli tällä kertaa matalana. Toko-osuutena toimi luoksetulotreeni lelupalkalla ja hyvin toimi vaikka Maisa pian ampuikin jos ihan huolella musta ohi :)

Milon kanssa tehtiin vähän kanssa jotain kivaa, kontakteja, keppejä, putkea, pussia ja vähän ei-niin-kivaa rengastakin. Tassut voivat taas paremmin kun vihdoin on ollu pari päivää ihan kuivaa eikä ole satanu!