Jes, 10 min kirjoittamisen jälkeen kone kaatui.. Noh, tässä historiasta treenejä: Meidän tokon SM-joukkue kokoontui sateisena maanantaina Viikissä parkkiksella. Maisan masennus ja kylmä/märkä keli teki treeneistä aika ikävät mutta onnistumisiakin oli! Treenien sisältö meidän osalta:

1. Paikkamakuu ryhmässä 2min, menin auton taakse piiloon vähäks aikaa. Muuten hyvin, mutta siirteli tassuja paikallaan. Märkä asfaltti vai jo tapa?

2. Ensin tehtiin seuraamispätkä vapaana liikkurin kera, masisMaisa raahautu perässä, käännökset surkeat.

3. Luoksetulon pysäytystä puun takaa kierrättämisen jälkeen, sitten juoksuvauhdista ja lopulta luoksetulosta. Istumaan jätössä Maisa nytkähti ja palasin takasin, sanoin, että istu. Kun lähdin sitten paikalta sanoin, että katotaanpa nouseeko se enää. Eipä noussut kun kutsuin. Kävin vähän herättelee sitä ja sitten tuli, pysähtyi ja tuli sivulle, mutta hitaasti. Otettiin juoksusta pari lisätoistoa.

4. Omalla ajalla kaukoja, jotka suju hyvin, häiriö ei tehnyt pahaa eikä pieni etäisyyden lisäys. Sitten kapulan kanssa sivulletuloa ja noudon yritystä, mutta kapula ei oikein kiinnostanut.. Muutama onnistunut sivulle tulo tuli. Sitten otettiin seuraamista neliössä eli käännöksiä, paremmin meni! Taisi olla ne treenit siinä.