No nyt sain vihdoin ladattua koirien galleriaan Milon tokovideoita.. Eipä siinä mennyt kuin puoli vuotta :P Tosin edistystä ei ole suuresti tapahtunut vanhojen asioiden suhteen ja mm. maahan meno on ottanut takapakkia välillä huimasti. Nyt viikonloppuna se ei taas onnistunut ollenkaan. Kyllä se maahan menee, mutta ei se siellä pysy!

Seuraamisen olen nyt opettanut Milolle, motivaatio on usein hukassa ja se näkyy jättäytymisenä ja katsekontaktin puuttumisena, mutta kun sen saa oikeeseen vireeseen niin seuraaminen on aivan loistavaa. Kääntymiset on aika kesken vielä.. Lisäksi liikkeestä seisomaan jäänti on opeteltu, tosin avustan vielä Miloa pysähtymällä kun annan käskyn.

Hyppyä ollaan myös harjoteltu pari kertaa namikipon avulla. Menee ihan ok, mutta hyppäämisen suhteen on ongelmia ja sen näkee myös yhdestä lataamastani videosta. Kiinnitä huomiota Milon takajalkoihin.. Useimmiten se siis vain haluaisi kiertää koko esteen. Harmi, ei taida agikoiraa siitä tulla vaikka kaikki muut esteet on sen mielestä ihania.

Mutta tosissaan videot kertoo enemmän kuin sanat..!