Oltiin sporttiksella treenailemassa ihan omalla porukalla eli Maisa ja Milo. Aamulla oltiin tehty pitkä hihnalenkki Marian ja basenjien kanssa, mutta tämähän ei meidän porukkaa väsyttänyt! Maisa saa tulla hallille pöksyt jalassa ja toistaiseksi sen pääkoppa toimii vielä niin treeniä sitten vaan.

Aloitettiin Maisan kanssa kontaktien hiomisesta, Aata tehtiin pelkkää alasmenoa ja välillä koko aata, on se kyllä niin epävarmaa touhua tai Maisa tietää mitä siltä haluan mutta se ei vaan malta! Yhtään ei saa kierrokset ja vauhti nousta.. En tiedä pitäiskö vaan ottaa se kosketusalusta käyttöön jo.. Hihnaa en jaksais. Keinua tehtiin ihan ilman mitää, meni hyvin, sitten sen jälkeen päähän juoksua pienellä keikautuksella. Eipä paljon hetkauttanut Maisaa mikään! Keppejä treenattiin kuudella, ne jopa onnistu useamman kerran vauhdikkaasti eli nyt Maisa osas! Sisäänmenot kusi 90-asteen avokulmassa, koko ajan meni tokaan väliin... Argh, pitää vissii alkaa raahaa niitä 2x2 keppejä tonne hallille mukaan! Sisäänmenot kuntoon ja pian kiitos. Shitten treenailtiin rengasta yksittäisenä ja hypyn kanssa niin, että ensin oli renkaan jälkeen ja sitten ennen rengasta, kertaakaan ei tullu stipluja ja rengas oli melkein maxina. Milo pääsi välissä höntsäilemään ja Maisa kiljuu kurkku suorana sen ajan... Maisa jatkoi sitten ohjausharjoittelulla, eteenlähetyksillä (jotka oli muuten tänää hankalia, yritti kiertää esteitä koko ajan!) ja lopuksi hyppytekniikkaa yksittäisellä (rima 35-50cm hissinä). Hieno on tekniikka mun silmään :) Eikä mitää vaikeutta mennä 50 paikaltaan.

Agia ennen ja lopussa tehtiin tokoa, otettiin seuraamista, jääviä ja kapulan pitoja ja nostoja. Ja joku pari luoksetuloa. Seuraaminen oli alussa ihan huippua, tosi tiivistä ja paikka oli hyvä, käännöksissä vähän puski päälle kun vasemmalle meni, mut ei muuta ongelmaa. Lopussa kun otettiin uudestaan niin oli jo vähän väsynyttä, mutta silti paikka ja kontakti pysyi, ei ollut vaan enää niin tiivistä ja innokasta. Annetaan tämä anteeksi :) Kapulan pidossa oli jotain angstailua välillä, sylki ulos pari kertaa ihan vaan kun ei tullu palkka neidin mielestä tarpeeksi nopeaa. Tämä sitten korjattiin ja se kapulahan sitten pysy siellä suussa! Jäävistä seisomisessa on nyt ongelma, että Maisa pysyis paikallaa vaikka kuljen sen ohi tai ympäri, tahtoo alkaa tepastelemaan heti.. Tätä pitäis treenaa jotenki kotona vissii. Kokeessa ei käy päinsä jos lähtee tapsimaan johonkin.