Jesh jesh! Tänään oli syyskokous ja pääsin seuran nakeista eroon vuodeksi. Ainoastaan piirin agijaosto on nyt murheenani. Ihanaa pitää kaikkien näiden vuosien jälkeen välivuosi! Ja mukavaa väkeä pääsi minun tilalle

Videoiden siirto hidastu, firewiren kanssa ongelmia kun ei ole ohjelmia tai jotain, ota nyt selvää miehistä.. Mutta piahkoin lupaan, että tulee tämän hetkinen tilanne 2x2 kepeistä :) Harmi ettei tullu kuvattua alusta asti opetusta. Tosin paljon olisi leikattavaa, Milo on niin palikka välillä!

No mutta ne muistiinpanot. Piti kirjottaa mitä Milolle pitäisi opettaa nyt tässä vaikka vuoden sisällä. Ei oikein mihinkään paperille viitti laittaa kun häviää kuitenkin. Kaikkia noita juttuja ollaan jo tehty, mutta ne ei ole loppuun hiottuja.
Opetettavaa:
-seuraamisen keston pidentäminen ja käsi alhaalla kävely
-noutokapula
-tokohyppy
-esteen kierto
-estettä vinosta kulmasta lähestyminen ja itsenäinen suoritus 180 asteen käännöksellä (vaikea selittää) Tähän pitäis keksiä käsky, miten ois seek?
-eteenlähetys hypyillä
-täyskäännös seuratessa
-kepit 2x2 menetelmällä, tähänki käsky, ennen oli kepit, nyt sanoin mene, mutta en mä tiedä onks sekää hyvä ku käytän sitä jokapäiväisessä elämässä.. Tosin niin käytän myös alas-käskyä, joka on samalla meidän kontaktikäsky
-putkien sokeat kulmat

No lista jatkukoon joskus kun asioita tulee mieleen.