Kokeiltiin tänään Marin kanssa kahdestaan tokoa treenatessa palkkaamattomuutta alokasluokan liikkeillä. Tähtäimessä siis kisat 18.11 niin nyt piti äkkiä päästä kokeilemaan miten tämä palkkaamattomuus onnistuu. Noh, palkkaamattomuus NOT A PROBLEM, liikkeet A PROBLEM :) Aloitettiin futiskentän viereisellä koriskentällä ja heti kun saavuttiin paikalle ja Milon paketoitua vaatteisiin aloitettiin. Siirryttiin paikallamakuun jälkeen agikentälle. Kooste selityksistä:

Paikallamakuu: hienosti meni maahan ja siinä pysyi alkuun, mutta sitten Milon haukkuminen, lapsien riekkuminen ja yleinen hälinä oli liikaa Maisan kierroksille, se nousi seisomaan.. Kävin laittaa uudestaan maahan, oli taas varmaan puoli minuuttia ja nousi uudestaan. Lopulta menin sen laittaa uudestaan maahan ja vaan 4m päähän, siinä se sitten pysyi reilu 2min maassa. Huoh.. Eipä ole tälläistä ongelmaa ollut pitkään aikaan, kaipaa siis häiriötreeniä lisää!

Luoksepäästävyys: Mari oli aika megaihana Maisan mielestä, ensin istui, mutta kun oltiin kätelty ja huomio siirtyi Maisaan niin sitten hajosi paletti. Hampaat sai katsoa mutta ei se siinä istumassa pysynyt lähelläkään. Harjoiteltiin tätä vähän yhdessä ja muutaman toiston jälkeen Maisa istui hampaiden katsomisen ajan.

Seuraaminen hihnassa: Joo... seuraaminen agikentällä ei ole fiksua. Alkuun meni hyvin, mutta kun mentiin kentällä lähemmäs esteitä niin seuraaminen vähän unohtui ja sitten Maisa häröili minne sattuu. Ihan loppu meni taas hyvin kun oli juoksemista ja sanoin käskyn uudestaan.

Seuraaminen hihnatta: Sama kuin ilman hihnaa, tosin koira häröili vielä kauempana paikoitellen. Seuraaminen alkoi tosi hyvin tässäkin, mutta sitten levisi käsiin.

Liikkeestä maahanmeno: Täysi kymppi ja seuraaminen hienoa.

Luoksetulo: Istumaan jättäessä meni maahan, uusintayrityksellä meni maahan mutta sitten kimposi takaisin istumaan ja sain jätettyä sen sitten. Itse luoksetulo tosi reipas ja hyvä.

Liikkeestä seisominen: Täysi kymppi ja seuraaminen hienoa.

Hyppy: Meni tosi hienosti paitsi, että lopun perusasento oli vino.

Nyt on kuukausi aikaa treenaa, hyvä me siitä saadaan! Mutta ei tosissaan ollut vireen kanssa mitään ongelmaa eikä Maisa karannu väliosissa multa eikä mitään muutakaan!