Tänään oli siis the day, mentiin Hyvinkäällä aikasin aamulla Maisan kanssa kisailemaan. Luokat oli kohtuullisen kokoisia, taisi olla noin 25 koiraa maxi1 luokassa. Johanna Nyberg oli tuomarina. Radat oli kivoja ja sopivia ykkösluokkiin. Ekalta radalta tuli yksi vitonen kun Maisa juoksi muurista ohi, näytti siltä, että se katteli sen olevan liian iso eikä hyppäämiseen kelpaava. Tokalla sitt5en liideltiin siitä yli ja mentiin loppurata puhtaasti. Kontaktit oli upeat. Maisa myös oli hyvin kuulolla, toki monet mutkat valui pitkiksi, mutta ei niin kun treeneissä normaalisti. Eikä hylly ollut lähelläkään :) Tulos siis 5 ajalla -7,7sek muistaakseni ja sijoitus oli kuudes tällä.

Tokalla radalla päästiin aika pitkälle virheettä, mutta sitten Maisa pääsi liikaa mun eteen ja mä en tajunnut juosta niin se sitten juoksi esteestä ohi. Korjatessa sitä se tiputti riman. Sitten puomilla se jäi liian ylös, mutta korjasi etutassut maahan kun sanoin uudelleen puomi. Keppejä ennen oli muuri ja pelkäsinkin vähän etukäteen ettei Maisa pääse kepeille puhtaasti, niinhän siinä kävi. Maisa ei saanut koottua itseään ajoissa ja meni vasta kolmannesta välistä sisään. Pujotteli sitten hienosti kyllä ja hyllytin tässä tahalleen, koska en halunnut kesän kisoissa aiheutetun epävarmuuden palaavan. Mentiin sitten heti radan jälkeen tekemään lämppäalueelle kepit ja oikein hienosti Maisa siellä pujotteli koko kepit.

Tyytyväinen olen ja saankin olla! En tehnyt suuria virheitä ja Maisa oli kuulolla. Muistin radat ja fiilis oli kohillaan. Jännitti kyllä sitten lopulta aamulla kun kisoihin meni ja lämmittelyssä tuntu jalat ihan veteliltä, mutta se ei radalla haitannut. Maisakin tuntui ihan nauttivan kisoista tai niin ainakin kuvittelen :D Hyllyradasta otti seurakaveri videoo, tämän linkki alempana. Seuraavat kisat sitten 4.5.

http://www.youtube.com/watch?v=IbT-tO-TXsE&feature=youtu.be