Apua, ei pitäis jättää päivittämistä väliin, käy huonosti ku nyt pitäis muistaa kahden viikon treenit! Viime viikolla oltiin agissa ja tokossa. Agissa tehtiin persjättöä radalla sekä vapaatreeninä keppejä. Persjätöt meni pääsääntöisesti hyvin, mutta Maisa oli kyllä niin irtoava, että karkasi mun käsistä vähän väliä ja vaikka kuinka pitkälle. Muita esteitä en radalta muista, taisi olla pussi ainakin erikoisempana, Maisalla ei ole mitää ongelmia sen kanssa. Maisa hyppi mini-medi-hyppyjä.

Tokossa treenattiin liikkeestä maahanmenoa ja tämähän Maisalta sujuu. Paikallamakuu oli minuutin ja Maisa nousi ylös kun joku hirrrrveeeeen mielenkiintoinen haituva lenteli maassa ja sitä piti mennä kattoo. Treenattiin kouluttajan kanssa siis yhdessä makaamista häiriön alla. Häiriö oli Maisalle helppo verrattuna siihen mitä se on joutunut aiemmin kestämään, mutta ei olla pitkään aikaan treenattu sitä niin se näkyy.. Lisäksi otettiin hyppyä ainaski, en muista muuta..

Tällä viikolla agissa tehtiin keppitreeniä ja pakkovalssia. Pakkovalssi sujui hyvin, kepit vaihtelevasti.. Maisa haki sisään hyvin sitten kun hiffasi, että haluan sen kepeille ja kun jakso keskittyä, mutta taas helposti rikkoi vikoilla kepeillä.. Kyllä se sitten useamman hinkkauksen jälkeen malttoi, mutta sitten yleinen pujottelunopeus laski. Muutoin ratatreenin keskellä kepit ei todellakaan ole iso ongelma, kiva juttu! Kontakteja treenattiin irrallaan ja samoin rengasta. Maisa teki renkaan maxina, hypyt 45cm.

Haku jäi taas väliin, joten seuraavaksi oli toko tänään. Treenattiin ensin paikallamakuu, nyt olin vähän lähempänä Maisaa ja kävin palkkaa pari kertaa kun se viimeksi nousi, nyt meni tosi hyvin, vähän se katteli naapureita. Alussa se "juoksutarkastus" meni taas ihan koheltamiseksi, käskyn alla sain Maisan käyttäytyy. Vapaa-ajalla treenattiin seuraamista joka meni kivasti, sitten maahanmenoja ja hyppyä, otin hypyn taakse seisomista ja se meni kuin itsestään! Nyt oli vaan vähän ongelmaa siinä käskyllä hypylle lähtemisessä mikä taas aikaisemmilla kerroilla meni ku vettä vaan! Valvottuna treenattiin luoksepäästävyyttä niin, että kouluttaja tuli kerta kerralta lähemmäs kun koiran kontakti pysyi ja mun tehtävä oli palkkaa koira ennen kun se kerkes kattoo kouluttajaa. Maisalla oli täs eka hankaluutta, mutta neiti oli niin superyritteliäs ja homma kyllä alkoi toiminaan :) Ensi torstaina meillä on möllitoko tokotunnilla! Jee!

Nyt sitten tulee viikonloppu ja koirien loma, ollaan joka päivä arkena tehty jotain ja huomennaki mennää Marian ja basenjien kanssa metsään, Maisa tarttis kipeästi taas hierontaa tällä liikuntamäärällä..