Tänää olisi alkuperäisen suunnitelman mukaan Maisalla kolmet treenit ja Milolla yhdet, mutta otin sitten järjen käteen ja peruin osallistumisen hakutreeneihin. Kotona oli siivottava asunnon myyntiin laittoa varten, joten oli ihan järkevä veto. Iltapäivällä kuitenkin suunnattiin Tiinan ja Villin luo treenailemaan. Myös Johanna ja Kiira tulivat. Ensin lenkkeiltiin metsässä ja sitten tokoiltiin pihalla. Tehtiin makuuta ja istumista häiriön alla, Maisa kesti muiden aiheuttamaa häiriötä ihan superhyvin! Ei mitään ongelmaa. Sitten tehtiin ruutua, sivulle tuloa, seuraamista ja vähän kapulaa. Ruutua ei oltu tehty sitten syksyn, mutta hyvinhän tuo meni. Kävin taputtelemassa ruutua ja sitten lähetin sen sinne, vähän oli hakemista ja aluksi mun palkkaukset lens minne sattu, mutta hyvin Maisa hiffas ottaen huomioon, että tais olla ehkä kolmas tai neljäs kerta ku tehtiin sitä. Siivekkeen kiertoa treenattiin taas, meni hirmu huonosti eka ja hitaasti, etenkin oikean kautta kiertäminen on Maisalle vaikeaa. Otin sitten vasemman kautta lelulla hieman takaa avustaen ja johan saatiin vähän vauhtia. Maisa hieman väsähti treeneistä, mutta hetken lepäämisen jälkeen suunnattiin taas omiin hallitreeneihin.

Unohdin ottaa Milolle takin mukaan, joten jätettiin agitreenaus sikseen siltä päivältä. Keppejä tehtiin aluksi kuudella kepillä ja hyvin meni. Sitten tehtiin koko ALO-luokan liikkeet läpi osittain liikkeen ohjaajalla ja muutamalla virheellä selvittiin. Luoksepäästävyydessä Milo pakitti ehkä vähän, en ole varma, mutta antoi hyvin tutun katsoa hampaat ja otti muhun kontaktia. Paikalla makuu meni hienosti. Seuraamisessa eka kiekka oli vähän nihkeä etenkin kääntymisen osalta ja lopussa istuminen meni ihan vinoon. Toka kiekka meni sitten jo huippu hyvin. Liikkeestä maahan oli täys 10, liikkeestä seisomisessa Milo otti muutaman askeleen varmasti käskyn jälkeen. Hyppy meni eka nollille, mutta pienellä avustuksella onnistui. Luoksetulo 10. Harmi vaan ettei kisoissa namia saa olla ja kehut saa antaa vasta liikkeen jälkeen. Tosin olisi varmaa suorituksissa paljon parantamista mun osalta, kääntymiset menee varmaa ihan pieleen, annoin vartaloapuja ja kuljin ihan vinossa.

Maisan kanssa tehtiin hallilla keinun paukuttelua sekä niin että Maisa paukutti ja Maria paukutti samalla kun Maisa teki käsikosketusta mun kanssa. Itse Maisa ei halunnu paukutella, mutta Marian tekemää paukuttelua sieti paljon paremmin kuin mun tekemää kaks viikkoa sitten. Tehtiin eteen lähetystä, putkea, pysähtymistä ja kaikkea sellasta helppoa ja kivaa.