Milon kanssa käytiin viime perjantaina vapaatreeneissä ja kokeilin tolla Juhan neuvomalla tekniikalla Milon hypyyttämistä ja yhtä hienosti se meni! Kerran Milo meni vikan esteen ali, mutta sitten taas 50cm meni yli monta kertaa. Oon niin tyytyväinen mun pikkumieheen!!

Tokoa ollaan nyt treenattu Katja Tammisen (Speaking Bark) kurssilla sekä kummitätini Anne Heikkisen ohjeistuksen avulla. Ollaan selkeesti edetty ainakin kontaktin otossa ja häiriön sietämisessä. Seuraaminen on aloitettu alusta. Noutokapulan pitämistä on harjoiteltu ja se sujuukin jo ihan ok. Milo ottaa sen käskystä suuhun ja päästää irti saman tien. Maahanmenot on parantunu huomattavasti, Milo menee maahan jopa liikkeestä! Kotona ennen ruokaa pitää odottaa maassa vähintään puoli minuuttia mun hääräillessä omia, sekin sujuu nykyään poikkeuksetta tosi hienosti!

Ratapuolella ei sitten loisteta.. Kokeiltiin uudestaan kaiken maailman vietinvahvistamisten ja taukojen jälkeen parin kanssa juoksua ja perseelleen se meni. Milo juoksi Ninja-nartun kanssa eikä häiriintynyt Ninjasta ollenkaan, mutta 20m ennen maalia Milo keskeytti taas johtopaikalta, seisoi hetken ja sitten juoksi täysiä kopeille mun luokse. En tajua missä on ongelma. No samapa tuo, kisakoiraa siitä tuskin tulee ikinä.